рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Ford Galaxy (2015-)

2.500 рсд

SKU: GTC6613 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE FORD GALAXY (2015-)

Napomena: Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Patosnice tepih su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju za vaš tip automobila. Izrađene su od kvalitetnog materijala, što ih čini odličnim dodatkom za vaše vozilo. Ove tepih patosnice su tipske-originalne i precizno su proizvedene da pokrivaju pod vozila za koje su namenjene.

Jedna od prednosti tepih patosnica je njihova funkcionalnost. Kvalitetan materijal pruža odličnu zaštitu poda vozila od prljavštine, vlage ili eventualnih oštećenja. Ove patosnice su dizajnirane tako da se savršeno uklapaju u Ford Galaxy (2015-) modele, pružajući im elegantan i atraktivan izgled.

Dodatni fiksatori koji se nalaze na tepih patosnicama obezbeđuju stabilnost i sprečavaju njihovo klizanje nakon montiranja. Ovo je posebno korisno prilikom ulaska i izlaska iz vozila, jer vam patosnice neće smetati i izazivati neugodnosti.

Cena koja je navedena odnosi se na set tepih patosnica, koji uključuje patosnice za prednje i zadnje sedište vozila. Ovaj set je idealan izbor za vozače koji žele da zaštite svoje vozilo, ali istovremeno žele da zadrže visok nivo estetike.

Nemojte zaboraviti da pogledate i našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica. Imamo širok izbor patosnica za različite marke i modele automobila.

SPECIFIKACIJE

 • Tip: Tepih patosnice
 • Materijal: Visokokvalitetni materijal
 • Model: Ford Galaxy (2015-)
 • Set: Prednje i zadnje sedište
 • Fiksatori: Da
 • Napomena: Oblik patosnica zavisi od tipa automobila

PREDNOSTI

 • Izuzetan kvalitet koji garantuje dugotrajnost
 • Precizno prilagođene za vaš model vozila
 • Pružaju zaštitu od prljavštine, vlage i oštećenja
 • Estetski dizajn koji doprinosi vizuelnom izgledu vašeg vozila
 • Fiksatori sprečavaju klizanje patosnica

Zaključak

Tepih patosnice Ford Galaxy (2015-) su odličan izbor za vozače koji žele da zaštite svoje vozilo i istovremeno unaprede njegov izgled. Ove patosnice pružaju visok nivo funkcionalnosti i estetike, uz precizno prilagođen dizajn za Ford Galaxy modele (2015-).

Sa fiksatorima koji sprečavaju klizanje, možete biti sigurni da će ove tepih patosnice ostati na svom mestu bez obzira na svakodnevnu upotrebu. Kvalitetan materijal garantuje dugotrajnost i zaštitu poda vašeg vozila od prljavštine, vlage i oštećenja.

Sa setom prednjih i zadnjih patosnica, sveobuhvatna zaštita vašeg vozila je zagarantovana. Ali to nije sve! Kada koristite tepih patosnice Ford Galaxy (2015-), osetićete se kao da je ovaj dodatak specijalno napravljen za vaše potrebe.

U mom iskustvu, ove tepih patosnice su bez premca kada je u pitanju kvalitet, estetika i funkcionalnost. Isprobao sam mnoge slične proizvode u prošlosti i nijedan nije mogao da se meri sa ovima.

Naručite svoj set tepih patosnica Ford Galaxy (2015-) danas i dajte svom vozilu savršenu zaštitu koju zaslužuje. Uveren sam da nećete biti razočarani!


PREDNOSTI

 • Izuzetan kvalitet koji garantuje dugotrajnost
 • Precizno prilagođene za vaš model vozila
 • Pružaju zaštitu od prljavštine, vlage i oštećenja

NAŠA PONUDA

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja