рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Ford Fiesta (2017-)

2.500 рсд

SKU: GTC6625 Kategorije: ,

Tepih patosnice za Ford Fiesta (2017-) – Precizno izrađene za vaš automobil

Izuzetan kvalitet i savršeno prilagođene vašem vozilu

Tepih patosnice su odličan dodatak za vaš Ford Fiesta (2017-). Izrađene su od visokokvalitetnog materijala koji pruža izuzetnu zaštitu i udobnost za vaša stopala. Ove tepih patosnice su savršeno prilagođene za vaš automobil, što znači da će se precizno uklopiti u podne prostorije vašeg vozila.

Kvalitetne i fabrički fiksirane tepih patosnice

Naši tepih patosnice su posebno dizajnirane i izrađene da zadovolje najviše standarde kvaliteta. One su fabrički fiksirane, što znači da neće klizati dok se vozite. Ovo je osobito važno za sigurnost i udobnost putnika. Bez obzira na to kakve su vremenske prilike ili koliko često ulazite i izlazite iz vozila, vaše tepih patosnice će ostati na svom mestu.

Precizno oblikovane za vaš Ford Fiesta (2017-)

Naši tepih patosnice su napravljene posebno za vaš Ford Fiesta (2017-). Njihov dizajn je pažljivo osmišljen i testiran kako bi savršeno odgovarao konturama podne površine vozila. Ove patosnice će prijanjati uz pod i pružiti zaštitu od prljavštine, vlage i habanja. Takođe će pomoći u održavanju higijene unutar vašeg vozila.

Vaša sigurnost je na prvom mestu

Tepih patosnice za Ford Fiesta (2017-) ne samo da pružaju estetski doprinos vašem enterijeru, već i poboljšavaju sigurnost. Precizan oblik i fabrički fiksatori osiguravaju da tepih patosnice ne remete rad papučica, osiguravajući sigurno kočenje i ubrzanje bez klizanja. Vaša bezbednost je naša glavna briga.

Odaberite kvalitet i udobnost

Vozite se sa stilom i udobnošću uz naše tepih patosnice za Ford Fiesta (2017-). Sa njima ćete dodati dozu luksuza svom enterijeru, dok istovremeno štitite podne prostorije svog vozila od habanja i prljavštine. Izuzetna izrada i dizajn ovih patosnica čine ih savršenim izborom za vaš automobil.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet materijala
  • Precizan oblik, savršeno prilagođen Ford Fiesta (2017-)
  • Fiksatori za sigurno i stabilno postavljanje

Započnite putovanje sa stilom – Nabavite svoj set tepih patosnica za Ford Fiesta (2017-) danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja