рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Fiat Tipo Sedan (2016-)

2.500 рсд

SKU: GTC6655 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE FIAT TIPO SEDAN (2016-)

Tepih patosnice su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju za vaš tip automobila. Izrađene su od kvalitetnog materijala koji čini odličan dodatak vašem vozilu. Patosnice su originalno dizajnirane i proizvedene tako da se savršeno uklapaju u pod vozila za koje su namenjene.

Tepih patosnice Fiat Tipo Sedan su jednostavne za montažu i čvrsto se drže na mestu zahvaljujući svojim fiksatorima. Fiskatori sprečavaju klizanje patosnica nakon postavljanja. Važno je napomenuti da su fikasatori pripejdani samo kod vozila gde je to fabrički predviđeno.

Ove tepih patosnice su specifično dizajnirane za Fiat Tipo Sedan (2016-) i pružaju odličnu zaštitu za pod vozila. Ne samo da čuvaju pod od habanja i prljavštine, već i dodaju eleganciju i stil unutrašnjosti vašeg automobila.

Jedan set tepih patosnica uključuje prednje i zadnje patosnice za obe strane vozila. Tepih patosnice su pristupačne i dostupne po veoma povoljnoj ceni. Takođe, u ponudi imamo i gume patosnice za bolju zaštitu od vlage i prljavštine.

Uveravamo vas da ćete biti zadovoljni kvalitetom i funkcionalnošću tepih patosnica za Fiat Tipo Sedan (2016-). Naša ponuda obuhvata širok spektar patosnica za različite modele vozila, tako da sigurno možete pronaći odgovarajuće za vaš automobil.

SPECIFIKACIJE:

 • Model: Fiat Tipo Sedan (2016-)
 • Tip: Tepih Patosnice
 • Materijal: Kvalitetni materijal
 • Kompatibilnost: Savršeno se uklapa u pod vozila za koje su namenjene

PREDNOSTI

 • Precizno izrađene tepih patosnice visokog kvaliteta
 • Jednostavna montaža sa fiksatorima koji sprečavaju klizanje
 • Odlična zaštita poda od habanja i prljavštine
 • Doprinosi eleganciji i stilu unutrašnjosti vašeg vozila

ZAKLJUČAK

Tepih patosnice za Fiat Tipo Sedan (2016-) su odličan dodatak vašem vozilu. Izrađene su od visokokvalitetnog materijala i precizno se uklapaju u pod vozila. Montaža je jednostavna zahvaljujući fiksatorima koji sprečavaju klizanje. Pružaju odličnu zaštitu poda od habanja i prljavštine, dok istovremeno doprinose eleganciji i stilu vašeg vozila.

Ne oklevajte, nabavite svoj set tepih patosnica za Fiat Tipo Sedan (2016-) i pružite svojoj vožnji dodatnu udobnost i stil. Posetite OXO MARKET i pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

PREDNOSTI:

 • Precizno izrađene tepih patosnice visokog kvaliteta
 • Jednostavna montaža sa fiksatorima koji sprečavaju klizanje
 • Odlična zaštita poda od habanja i prljavštine
Slobodan
Slobodan
Reviewer
5/5

Veoma sam zadovoljan tepih patosnicama za moj Fiat Tipo! Montaza je bila bas laka, sve se savrseno uklapa i izgleda super.

7 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja