рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Fiat 500X (2014-)

2.500 рсд

SKU: GTC6580 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE FIAT 500X (2014-)

Tepih patosnice su neophodan dodatak za vaš Fiat 500X (2014-), koji će vam ponuditi vrhunsku zaštitu za podove vašeg vozila. Ove tepih patosnice su posebno dizajnirane za vaš model automobila, garantujući savršeno uklapanje i maksimalnu funkcionalnost.

Kvalitetan materijal za dugotrajnu upotrebu

Tepih patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji pruža izvanrednu otpornost na habanje. Ovaj kvalitetni materijal ne samo da će zaštititi podove vašeg vozila od prljavštine, vlage i habanja, već će takođe dodati sofisticiran izgled enterijeru vašeg automobila.

Savršeno uklapanje za vaš Fiat 500X (2014-)

Ove tepih patosnice su dizajnirane tako da savršeno odgovaraju vašem modelu Fiat 500X (2014-), garantujući precizno pokrivanje podova vozila. Izrezane su tačno prema specifikacijama vašeg modela, tako da se mogu sigurno postaviti bez ikakvih problema.

Fiksatori za sigurno i stabilno postavljanje

Jedinstvena karakteristika ovih tepih patosnica su fiksatori koji dolaze uz njih. Ovi fiksatori se lako postavljaju i osiguravaju da se patosnice ne klize nakon montaže. Možete biti sigurni da će tepih patosnice ostati čvrsto na svojem mestu, čak i tokom dužih vožnji.

Jednostavno održavanje i čišćenje

Tepih patosnice Fiat 500X (2014-) su veoma jednostavne za održavanje. Kada postanu prljave, možete ih jednostavno izvaditi iz vozila i očistiti. Bilo da je u pitanju prljava obuća, prosuta hrana ili tečnost, tepih patosnice se mogu lako očistiti, čime se održava čist i uredan izgled unutrašnjosti vašeg vozila.

Zaštitite podove svog Fiat 500X (2014-) i unapredite izgled vašeg automobila

Zaštitite podove vašeg Fiat 500X (2014-) od habanja, prljavštine i vlage uz pomoć ovih tepih patosnica. Precizno dizajnirane za vaš model automobila, ove tepih patosnice pružaju funkcionalnost i estetsku vrednost. Dodajte svojim podovima jedinstven pep i očuvajte unutrašnjost svog vozila u vrhunskom stanju.

Prednosti

  • Visokokvalitetan materijal za dugotrajnu upotrebu
  • Savršeno uklapanje sa zaštitom podova
  • Fiksatori za sigurno i stabilno postavljanje

Napomena: Slike su ilustrativnog karaktera i prikazuju kvalitet tepih patosnica.


Ne propustite priliku da unapredite izgled i funkcionalnost vašeg Fiat 500X (2014-)! Naručite tepih patosnice danas i iskusite vrhunski komfor i zaštitu za vaše podove. Kliknite ovde da biste ih kupili.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja