рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice DS7 Crossback E-tense (2017-)

2.500 рсд

SKU: GTC6571 Kategorije: ,

Tepih patosnice DS7 Crossback E-tense (2017-)

Kvalitetne tepih patosnice za vaš DS7 Crossback E-tense vozilo

Pozdrav svima i dobro došli na OXO MARKET! Danas ću sa vama podeliti moje iskustvo sa tepih patosnicama za DS7 Crossback E-tense (2017-). Ove patosnice su napravljene od visokokvalitetnog materijala i pružaju perfektan izgled i zaštitu za vaše vozilo.

Precizno se uklapaju za vaš DS7 Crossback E-tense

Jedna od stvari koje sam primetio čim sam dobio ove tepih patosnice je da se savršeno uklapaju za moj DS7 Crossback E-tense. Ovo nije slučaj kod svih patosnica na tržištu, ali OXO MARKET je zaista uspeo da proizvede patosnice koje su precizno napravljene da se poklapaju sa podom vašeg automobila.

Kvalitetan materijal za izvanredan izgled i zaštitu

Tepih patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji pruža dodir luksuza i elegancije. Kada sednete u svoj DS7 Crossback E-tense, ove patosnice će vas oduševiti svojim izgledom i kvalitetom. Ne samo da štite vaše podove od prljavštine i habanja, već i dodaju note stila i elegancije unutrašnjosti vašeg vozila.

Fiksatori za sigurno prijanjanje

Jedna stvar koju sam primetio je da ove tepih patosnice imaju fiksatore koji sprečavaju njihovo klizanje nakon montaže. To je izuzetno korisna osobina koja pruža dodatnu sigurnost i čini vožnju udobnijom. Vaša sigurnost i udobnost su zaista glavni prioriteti, a ove tepih patosnice definitivno to obezbeđuju.

Cena za ceo set

Vrednost za novac je uvek bitna kada kupujete dodatnu opremu za svoje vozilo. Cena koju vidite je za ceo set tepih patosnica, što mislim da je prilično povoljno. Kako bih vam obezbedio još veću vrednost, pozivam vas da pogledate i našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica koje imamo u ponudi.

Zaključak

U mom iskustvu, ove tepih patosnice za DS7 Crossback E-tense su zaista kvalitetan proizvod. Precizno se uklapaju, izrađene su od visokokvalitetnog materijala i imaju fiksatore za pouzdano prijanjanje. Ne samo da štite vaša podovi automobila, već i dodaju eleganciju i stil unutrašnjosti.

Prednosti:

  • Precizno se uklapaju za DS7 Crossback E-tense
  • Kvalitetan materijal za izvanredan izgled i zaštitu
  • Fiksatori za sigurno prijanjanje

Zainteresovani ste za ove tepih patosnice za DS7 Crossback E-tense? Ne čekajte! Poručite odmah i osigurajte vrhunsku zaštitu i stil za vaše vozilo!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja