рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Daewoo Tacuma (2002-2009)

2.500 рсд

SKU: GTC6568 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE DAEWOO TACUMA (2002-2009)

Specifikacija

  • Izuzetan kvalitet tepih patosnica
  • Precizno se uklapaju za Daewoo Tacuma (2002-2009)
  • Napravljene od visokokvalitetnog materijala
  • Tipske-originalne patosnice
  • Fiksatori koji sprečavaju klizanje
  • Cena je za 1 set tepih patosnica

Precizno uklapanje i kvalitetan materijal za Vaš automobil

Dobrodošli u svet visokokvalitetnih tepih patosnica. Ako želite da Vaš Daewoo Tacuma (2002-2009) izgleda još elegantnije i da unutrašnjost bude zaštićena, onda je ovo pravi proizvod za Vas.

Tepih patosnice Daewoo Tacuma (2002-2009) pružaju izvanrednu zaštitu poda Vašeg automobila. Izrađene su od vrhunskog materijala koji obezbeđuje dugotrajnost i otpornost na habanje, tako da će izgledati kao nove i nakon dugog perioda korišćenja.

Precizno proizvedene za Vašu potpunu satisfakciju

Da biste bili sigurni da tepih patosnice savršeno odgovaraju Vašem Daewoo Tacuma (2002-2009), one su precizno proizvedene za specifične dimenzije i oblik poda Vašeg vozila. Uz ovaj proizvod, nećete brinuti o nepravilnostima ili neugodnostima tokom montaže, jer se tepih patosnice uklapaju bez problema.

Sprečite klizanje s fikserima

Vaša sigurnost je naš prioritet. Zato smo na tepih patosnice Daewoo Tacuma (2002-2009) dodali fiksatore koji će osigurati da patosnice ostanu čvrsto na mestu i spreče klizanje tokom vožnje. Ovi fikseri su specijalno dizajnirani i postavljeni tamo gde je fabrički predviđeno, kako bi se obezbedila maksimalna stabilnost.

Pogledajte kompletnu ponudu tepih i gumenih patosnica

Osim tepih patosnica za Daewoo Tacuma (2002-2009), možemo Vam ponuditi i širok asortiman drugih tepih i gumenih patosnica za različite modele automobila. Svi naši proizvodi su visokog kvaliteta i pažljivo dizajnirani kako bi zadovoljili Vaše potrebe za zaštitom unutrašnjosti Vašeg vozila.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i precizno uklapanje
  • Visokokvalitetni materijal za dugotrajnost
  • Fiksatori sprečavaju klizanje

🛒 Dodajte tepih patosnice Daewoo Tacuma (2002-2009) u korpu i unapredite izgled i zaštitu svog vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja