рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Citroen Xsara (1997-2003)

2.500 рсд

SKU: GTC6596 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE CITROEN XSARA (1997-2003)

Precizno proizvedene patosnice koje odgovaraju vašem vozilu

Tepih patosnice su važan dodatak koji će unaprediti izgled i funkcionalnost vašeg automobila. Ako posedujete Citroen Xsara između 1997. i 2003. godine, ove tepih patosnice su idealan izbor za vas. Izrađene su od kvalitetnog materijala i precizno se uklapaju u vaše vozilo.

Kvalitetan materijal za dugotrajnost i udobnost

Kada ulažete u patosnice za vaš automobil, želite da budete sigurni da ćete dobiti proizvod koji će trajati. Tepih patosnice Citroen Xsara između 1997. i 2003. godine su izuzetno kvalitetne i pružaju izvanrednu zaštitu poda vašeg automobila. Napravljene su od visokokvalitetnog materijala koji je izdržljiv i otporan na habanje, tako da ćete moći da uživate u njima dugi niz godina.

Precizno proizvedene da se savršeno uklapaju

Jedna od najvažnijih stvari prilikom odabira patosnica je da se savršeno uklapaju u vaše vozilo. Tepih patosnice Citroen Xsara (1997-2003) su tipske-originalne, što znači da su precizno proizvedene kako bi savršeno pokrivale pod vašeg automobila. Bez obzira na model i godinu proizvodnje, možete biti sigurni da će ove patosnice izgledati sjajno i pružiti vam maksimalnu udobnost prilikom vožnje.

Fiksatori za sigurno pričvršćivanje

Kako biste bili sigurni da će tepih patosnice ostati na svom mestu nakon što ih montirate, ove patosnice su opremljene fiksatorima. Fiksatori sprečavaju klizanje patosnica i pružaju dodatnu sigurnost tokom vožnje. Važno je napomenuti da fiksatori postoje samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno, što osigurava da će tepih patosnice savršeno prijanjati uz pod vašeg Citroen Xsara automobila.

Obezbedite potpunu zaštitu za vaš automobil

Cena koju vidite odnosi se na set tepih patosnica. Kupovinom ovog seta dobijate sve što vam je potrebno da biste zaštitili pod vašeg vozila na najbolji mogući način. Takođe, želimo da vam ponudimo mogućnost da pogledate našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica kako biste pronašli najbolje rešenje za svoje potrebe.

Prednosti:

  • Visokokvalitetan materijal za dugotrajnost
  • Precizno proizvedene i idealno se uklapaju u vaš Citroen Xsara (1997-2003)
  • Fiksatori omogućavaju sigurno pričvršćivanje

Kupite tepih patosnice Citroen Xsara i obezbedite izvanrednu zaštitu i udobnost za vaš automobil.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja