рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Chevrolet Spark (2010-)

2.500 рсд

SKU: GTC6758 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE CHEVROLET SPARK (2010-)

Tepih patosnice za vaš Chevrolet Spark

Jeste li ikada poželeli tepih patosnice koje se savršeno uklapaju u enterijer vašeg Chevrolet Spark automobila? Dobrodošli na OXO MARKET, gde vam predstavljamo Tepih patosnice za Chevrolet Spark (2010-).

Napravljene sa pažnjom prema detaljima

Naša Tepih patosnica je izrađena sa izuzetnom preciznošću kako bi se savršeno uklopila u vaš Chevrolet Spark. Njena kvalitetna izrada i pažljivo odabrani materijali čine je izvrsnim dodatkom za vaše vozilo. Ova tipska-originalna patosnica je napravljena tačno prema obliku poda vašeg Chevrolet Spark automobila, pružajući vam najbolje moguće rešenje za zaštitu unutrašnjosti voznog prostora.

Dodatna sigurnost i stabilnost

Da bismo vam pružili dodatnu sigurnost i udobnost, Tepih patosnica za Chevrolet Spark (2010-) ima fiksatore koji sprečavaju klizanje patosnica nakon montaže. Ovi fiksatori su fabrički integrisani kako bi vam omogućili stabilnost i pouzdanost tokom vožnje.

Kvalitet po pristupačnoj ceni

Cena koju vidite je za jedan set Tepih patosnica, što znači da ćete dobiti kompletnu zaštitu za pod prostor vašeg automobila. Na OXO MARKET-u takođe možete pregledati našu kompletnu kolekciju gumenih i tepih patosnica kako biste pronašli odgovarajući proizvod za vaš automobil.

Prednosti:

  • Precizno izrađene tepih patosnice za vaš Chevrolet Spark
  • Kvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost i udobnost
  • Fiksatori sprečavaju klizanje patosnica

Pomoću naših Tepih patosnica Chevrolet Spark (2010-), vaš automobil nikada neće izgledati bolje. Kupite ih danas i dajte svom Chevrolet Sparku luksuzan izgled i dodatnu zaštitu koju zaslužuje!

Kupite sada i iskusite razliku.

Nenad
Nenad
Reviewer
5/5

Kupio sam patosnice za moj Chevrolet Spark u OXO MARKETu i mogu vam reći, nisam se pokajao. Super se uklapaju, baš kao da su original s fabrike, a kupovina je bila jednostavna i bez ikakvih problema.

9 mjeseci ago
Jovan
Jovan
Reviewer
5/5

Naručio sam ove Tepih patosnice za svoj Chevrolet Spark i presrećan sam! Kupovina je bila bas jednostavna, a patosnice su mi stigo kao dečija igračka, taman kako treba da legnu na pod.

9 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja