рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice BMW X5 (G05) Hybrid (2019-)

2.500 рсд

SKU: GTC6700 Kategorije: ,

Tepih patosnice BMW X5 (G05) Hybrid (2019-)

Faktički naslov:

Tepih patosnice za BMW X5 Hybrid (2019-) – Prilagođene i vrhunskog kvaliteta

Tepih patosnice su neizostavan dodatak za vaš BMW X5 Hybrid. Kada tražite savršeno prileganje tepih patosnica za vaš automobil, ne tražite dalje. Naša kolekcija tepih patosnica je visokokvalitetna i izrađena je baš za vaš model automobila.

Precizno prileganje i vrhunski kvalitet

Kao vozač BMW X5 Hybrid-a, sigurno želite samo najbolje za svoj automobil. Naše tepih patosnice su izrađene od kvalitetnih materijala i precizno su prilagođene za vaš model automobila. Ove patosnice će savršeno pokriti pod vašeg vozila i pružiti zaštitu od habanja, prljavštine i tečnosti.

Održavanje i jednostavnost korišćenja

Osim što štite vaš automobil, naše tepih patosnice su jednostavne za održavanje. Lako ih je postaviti i ukloniti, što znači da možete brzo očistiti prašinu i prljavštinu sa patosnica. Takođe, možete koristiti i usisivač ili ih oprati vodom i blagim deterdžentom kako biste uklonili tvrdokorne mrlje.

Fiksatori za sigurnost

Nema potrebe brinuti o klizanju patosnica tokom vožnje. Naše tepih patosnice su dizajnirane sa fiksatorima koji onemogućavaju njihovo pomeranje nakon montaže. Ovi fiksatori su postavljeni tamo gde je to fabrički predviđeno, tako da se možete voziti bez ikakvog distrakcija ili nelagode.

Napomena o slici

Molimo vas da imate u vidu da je slika ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok se oblik patosnice zavisi od tipa automobila. Uveravamo vas da ćete dobiti tepih patosnice koje su prilagođene vašem BMW X5 Hybrid-u.

Cena i ponuda

Navedena cena je za jedan komplet tepih patosnica. Osim tepih patosnica, u našoj ponudi možete pronaći i gume i druge vrste patosnica za vaš automobil. Posetite našu stranicu da biste videli kompletnu ponudu.

Prednosti:

  • Precizno prileganje za BMW X5 Hybrid (2019-)
  • Kvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost
  • Fiksatori sprečavaju klizanje patosnica

Započnite svoje putovanje sa novim tepih patosnicama za vaš BMW X5 Hybrid! Kliknite ovde da biste ih naručili i uživali u udobnosti i zaštiti koje patosnice pružaju.

Nikola
Nikola
Reviewer
5/5

E, ovako, kupio sam ove tepih patosnice za moj BMW X5 Hybrid, pa reko da napišem mali komentar. Skroz su lako se nalegle, ko da su baš radjene samo za moj auto i kvalitet je stvarno na nivou - ne klizaju, super stojje na mestu. Ja sam oduševljen, svaka čast!

7 mjeseci ago
Milos
Milos
Reviewer
5/5

Sviđaju mi se patosnice, bas dobro prilezaju za moj BMW X5 Hybrid (prilično važno po mom mišljenju ). Kupovina je bila laka, brza isporuka. Nećeš pogrešiti ako ih uzmeš, moja preporuka!

7 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja