рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Patosnice gumene Renault Scenic 5/7 sedista (2009-2016) – Lampa 24306

5.200 рсд

SKU: GTC2172 Kategorije: ,

PATOSNICE GUMENE RENAULT SCENIC 5/7 SEDISTA (2009-2016) – LAMPA 24306

Patosnice za Renault Scenic koje zadovoljavaju najviše standarde

Dizajnirane za vašu udobnost i sigurnost

Ukoliko želite da vaše putovanje bude udobno i bezbrižno, gumene patosnice za Renault Scenic su idealan izbor za vas. Ove patosnice su specijalno dizajnirane da pruže optimalnu zaštitu poda vašeg vozila od vlage, blata, prljavštine i snega. Bez obzira na vremenske uslove i teren kojim se krećete, više ne morate brinuti o prljavim i mokrim patosnicama.

Praktičnost i kvalitet u jednom proizvodu

Patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja zadovoljava stroge evropske standarde. Njihova visoka ivica zadržava vodu, prljavštinu i blato, čime se obezbeđuje čist i suv prostor unutar vašeg vozila. Osim toga, ove patosnice su jednostavne za održavanje – samo ih obrišite i biće kao nove. Takođe, neklizajuće dno pruža vam dodatnu sigurnost tokom vožnje.

Maksimalna udobnost i svež miris u vašem vozilu

Jedinstven miris vanile koji ove gumene patosnice poseduju pretvara vožnju u pravo zadovoljstvo za sva čula. Uživaćete u svežem mirisu dok istovremeno uživate u udobnosti koju ove patosnice pružaju. Bez obzira na dužinu putovanja, vi ćete se osećati kao kod kuće.

Jednostavno instaliranje i savršeno pristajanje

Gumene patosnice za Renault Scenic su posebno dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem vozilu. Lako se instaliraju, zahvaljujući preciznom pristajanju koje omogućava brzu montažu bez potrebe za dodatnim alatima.

Prednosti:
  • Visokokvalitetna guma koja zadovoljava evropske standarde
  • Odlična zaštita poda vozila od vlage, blata, prljavštine i snega
  • Neklizajuće dno pruža dodatnu sigurnost tokom vožnje

Iskoristite prednosti koje vam gumene patosnice za Renault Scenic pružaju i obezbedite svom vozilu vrhunsku zaštitu. Ne samo da će vaš automobil biti čist i suv, već će vam putovanje biti udobno i prijatno. Nabavite ove gumene patosnice već danas i uživajte u svakom trenutku provedenom u svom vozilu.

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je kreiran prema dostupnim informacijama i neodredjen postojanjem nekih razlika izmedju ovih podataka i podataka na proizvodu, molimo vas da se za krajnju potvrdu javite našem timu za podršku.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja