рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Touran (2010-2015) – Zubri 212806

3.780 рсд

SKU: GTC1228 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW TOURAN (2010-2015) – Zubri 212806

Gumene patosnice za VW Touran (2010-2015) su izuzetne kvalitete i pružaju sve što vam je potrebno za vaš automobil. Bez neprijatnih mirisa, ove patosnice su upravo ono što vam treba da zaštitite enterijer vašeg vozila.

Izuzetan dizajn i kvalitet

Naša kolekcija gumene patosnice uključuje tipske patosnice koje su originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš VW Touran (2010-2015). Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila. Svaki set patosnica uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice, a neki setovi mogu sadržati samo dve prednje patosnice, u zavisnosti od modela i tipa vašeg automobila.

Odlična prilagođenost i upotrebljivost

Patosnice su precizno dizajnirane tako da savršeno odgovaraju vašem vozilu. One imaju fiksatore na prednjim patosnicama kako bi bile dodatno učvršćene i sprečile pomeranje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Najbolje od svega je što ove patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije da bi se postavile. Jednostavno ih postavite i uživajte u zaštiti enterijera svog vozila.

Visokokvalitetni materijali za dugotrajnost

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. To znači da su naši proizvodi izdržljivi i pružaju dugotrajnu zaštitu za vaše vozilo. Takođe, patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali koji su korišćeni u proizvodnji auta patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Ove patosnice su ne samo kvalitetne, već su i bezbedne za upotrebu.

Jednostavno održavanje i čistoća

Visina ruba patosnice od 12mm dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su veoma lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Nema potrebe da brinete o tome kako očistiti patosnice jer je postupak veoma jednostavan. Samo ih izvadite, očistite i vratite na svoje mesto.

Prednosti gumenih patosnica za VW Touran (2010-2015):

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Precizan dizajn koji savršeno odgovara vašem vozilu
  • Jednostavno postavljanje i učvršćivanje fiks
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja