рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW T-Cross (2019-) – Zubri 221814

4.680 рсд

SKU: GTC1592 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW T-CROSS (2019-) – ZUBRI 221814

Gumene patosnice za VW T-Cross (2019-) model su vrhunskog kvaliteta i idealne su za vaše vozilo. Sa svojom modernim dizajnom i preciznim dimenzijama, ove patosnice savršeno se uklapaju uz enterijer vašeg automobila.

Izuzetan Kvalitet i Bezbednost

Naš set gumene patosnice je tipski prilagođen vašem VW T-Cross (2019-) modelu vozila. Sa nultim mirisom i visokom gustinom gume, ove patosnice su izuzetno fleksibilne i lako se održavaju. Takođe, poseduju TUV sertifikat, garantujući da su bezbedne za upotrebu.

Sveobuhvatna Zaštita i Zaštita Vašeg Vozila

Set gumene patosnice sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice, koje odgovaraju modelu VW T-Cross (2019-). Vozačeva patosnica je posebno ojačana, produžavajući njenu trajnost. Ove patosnice su takođe opremljene fikserima na prednjim patosnicama kako bi se osiguralo da ostanu na mestu i spreče njihovo pomeranje.

Jedinica MJERE

Visina ruba patosnice je 12mm, što čini dodatni sloj zaštite za unutrašnjost vašeg vozila. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila, tako da možete odabrati onu koja se najbolje uklapa uz vaš stil.

Bezbednost i Sigurnost

Patosnice su proizvedene od materijala koji se nalazi na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su naše gumene patosnice bezbedne za vas, vašu porodicu i vaš automobil.

Laka Instalacija i Kompatibilnost

Instalacija ovih gumene patosnica je veoma jednostavna i ne zahteva nikakve dodatne modifikacije. Jednostavno ih postavite na pod automobila i oni će se savršeno uklopiti. Dizajnirane su tako da odgovaraju vašem VW T-Cross (2019-) modelu bez ikakvog pomeranja ili klizanja.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i bezbednost
  • Sveobuhvatna zaštita i zaštita vašeg vozila
  • Laka instalacija i kompatibilnost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja