рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Passat B6 (2005-2010) (bež boje) elipse – Zubri 280385

5.500 рсд

SKU: GTC1990 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW PASSAT B6 (2005-2010) (BEŽ BOJE) ELIPSE – ZUBRI 280385

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta za VW Passat B6 (2005-2010)

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Dobrodošli u svet kvalitetnih automobilskih patosnica! Uz gumene patosnice za VW Passat B6 (2005-2010), pružamo vam vrhunski proizvod koji će zadovoljiti sva vaša očekivanja. Sa ovim patosnicama, vaše iskustvo vožnje će biti još udobnije i bezbednije.

Patosnice za VW Passat B6 – tipske i originalne

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Naš set gumenih patosnica je dizajniran specifično za VW Passat B6 (2005-2010). Ove patosnice su originalne i precizno prilagođene vašem vozilu, tako da ćete dobiti savršen balans između stila i funkcionalnosti. Nećete se morati brinuti da li će se patosnice pravilno uklopiti – sa našim proizvodom, rezultati su zagarantovani!

Moderan dizajn i visokokvalitetni materijali

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice.

Naše gumene patosnice ne samo da su funkcionalne, već imaju i moderan dizajn koji će unaprediti izgled enterijera vašeg automobila. Bez obzira da li preferirate klasične boje poput crne, antracit (tamno-sive) ili bež, mi imamo pravu opciju za vas. Uz ovaj set patosnica, dobićete dve prednje i dve zadnje patosnice koje su savršeno prilagođene vašem vozilu. Dodatno, prednje dve patosnice imaju fiksatore koji osiguravaju da se patosnice ne pomeraju tokom vožnje.

Jednostavno održavanje i visoka trajnost

Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.

Ove gumene auto patosnice za VW Passat B6 (2005-2010) su izuzetno lagane za održavanje. Bez obzira da li se suočavate sa kišom, blatom ili prljavštinom na cipelama, ove patosnice će sa lakoćom zadržati čistoću vašeg vozila. Visina ruža na patosnicama iznosi 12mm, što dodatno garantuje da će enterijer vašeg vozila ostati čist. Takođe, ovaj set patosnica je izrađen od visoko kvalitetne gume visoke gustine, koja je veoma fleksibilna i dugotrajna. Nećete se morati brinuti o njihovoj izdržljivosti, jer su sertifikovane od strane TUV i potpuno bezbedne za upotrebu.

Prednosti gumenih patosnica za VW Passat B6 (2005-2010):

  • Izuzetan kvalitet i trajnost
  • Originalne i tipske patosnice
  • Moderan dizajn koji se savršeno uklapa u enterijer vašeg vozila
  • Jednostavno održavanje
  • Fiksatori na prednjim patosnicama za dodatno učvršćivanje
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Visoka gustina gume za dugotrajnost
  • TUV sertifikat
  • Garancija preciznih dimenzija
  • Čista kabina vašeg vozila zahvaljujući gumenoj visini od 12mm

Investirajte u kvalitetne gumene patosnice za VW Passat B6 (2005-2010) i uživajte u bezbrižnoj vožnji. Iz našeg iskustva, možemo vam sa sigurnošću reći da će ove patosnice premašiti sva vaša očekivanja. Ne oklevajte, već osigurajte svoj primerak patosnica još danas!

Napomena: Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.

Zemlja uvoza: Češka

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i trajnost
  • Originalne i tipske patosnice
  • Moderan dizajn
    – Jednostavno održavanje
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja