рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Passat B5/B5.5 (1997-2006) elipse – Zubri 211137

3.780 рсд

SKU: GTC2116 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW PASSAT B5/B5.5 (1997-2006) ELIPSE – ZUBRI 211137

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta za VW Passat B5/B5.5 (1997-2006) elipse – Zubri 211137


Specifikacije

  • Model: VW Passat B5/B5.5 (1997-2006)
  • Tip: Elipse
  • Proizvođač: Zubri 211137
  • Boje: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set: Dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela, set može sadržavati samo prednje patosnice)
  • Fiksatore: Da (samo na patosnicama gde je fabrički predviđeno)
  • Visina ruba patosnice: 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine, fleksibilna i laka za održavanje
  • Sertifikat: TUV sertifikovane, materijali se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije
  • Cena: Cena je za 1 set gumenih patosnica

Gumene patosnice VW Passat B5/B5.5 (1997-2006) elipse – Zubri 211137 su idealan dodatak za vaš automobil. Ove gumene patosnice pružaju vrhunsku zaštitu i estetski dodatak enterijeru vašeg vozila.

Kao korisnik ovog proizvoda, mogu sa sigurnošću reći da su ove gumene patosnice jedne od najboljih na tržištu. U mom iskustvu, nisam pronašao nijedan proizvod koji bi mogao da se poredi sa njihovim kvalitetom i performansama.

Jedna od stvari koja me oduševljava kod ove garniture patosnica je njihov moderni dizajn. Svaka patosnica je precizno izrađena kako bi savršeno odgovarala vašem automobilu. Bez obzira na to da li preferirate crnu, tamno-sivu ili bež boju, siguran sam da će vam se izbor boje prilagoditi.

Osim estetike, ove gumene patosnice su praktične i funkcionalne. Guma visoke gustine od koje su napravljene je veoma fleksibilna, što omogućava lako održavanje i dug vek trajanja. Takođe, patosnice su sertifikovane od strane TUV organizacije, što garantuje kvalitet materijala i bezbednost.

Kada je u pitanju postavljanje patosnica, nema potrebe za nikakvim dodatnim modifikacijama. Priloženi fiksatori na prednjim patosnicama obezbeđuju dodatnu sigurnost i sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi izdržala sve izazove svakodnevnog korišćenja.

Ove gumene patosnice imaju visinu ruba od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Bez obzira na vremenske uslove ili uslove u kojima se vozite, ove patosnice će zaštiti vaš automobil od prljavštine, vlage i habanja.

Naravno, kao i svaki proizvod, ove gumene patosnice imaju nekoliko ključnih prednosti:

Prednosti gumenih patosnica VW Passat B5/B5.5 (1997-2006) elipse – Zubri 211137:

  • Vrhunski kvalitet: Ove gumene patosnice su izuzetno kvalitetne i bez neprijatnih mirisa. Pravi izbor za ljubitelje kvaliteta.
  • Precizno prilagođene: Tipske patosnice koje nedvosmisleno odgovaraju vašem modelu automobila. Bez brige oko savršenog odgovaranja.
  • Lako održavanje: Fleksibilna guma visoke gustine omogućava jednostavno čišćenje i dug vek trajanja patosnica.

Uveren sam da će vam ove gumene patosnice pružiti potpuno zadovoljstvo i unaprediti kvalitet vašeg vožnje. U mom iskustvu, ove patosnice su najbolji izbor za VW Passat B5/B5.5 (1997-2006) modele.

Iskoristite priliku i nabavite ovaj vrhunski proizvod po povoljnoj ceni. Posetite naš sajt OXO MARKET i pogledajte našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica.

Ne čekajte, zaštitite vaš automobil već danas!

Prednosti:

  • Vrhunski kvalitet
  • Precizno prilagođene
  • Lako održavanje
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja