рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Jetta (2005-2011) okrugle – Zubri 212804

3.780 рсд

SKU: GTC1564 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW JETTA (2005-2011) OKRUGLE – ZUBRI 212804

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice VW Jetta (2005-2011) okrugle – Zubri 212804 su izuzetno visokog kvaliteta, bez ikakvih neprijatnih mirisa. Ove auto patosnice su posebno dizajnirane da se savršeno uklapaju u vaše vozilo i pruže vam vrhunsku zaštitu površine poda.

Originalne i tipske patosnice za vaš automobil

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Bez obzira na model ili tip vašeg vozila, set patosnica će savršeno odgovarati njegovim dimenzijama.

Precizan dizajn i dodatna sigurnost

Gumene patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Laka ugradnja i održavanje

Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije prilikom ugradnje. Obezbeđene su fiksatore na prednje dve patosnice, koje dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise, za razliku od nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Visokokvalitetna guma i TUV sertifikat

Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Rub patosnice ima visinu od 12 mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Tip: Gumene patosnice
  • Model: VW Jetta (2005-2011)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva), bež
  • Set sadrži: 2 prednje i 2 zadnje tipske patosnice
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: Guma visoke gustine
  • Sertifikat: TUV
  • Zemlja uvoza: Češka

Prednosti:

  • Odlično se uklapaju u vozilo
  • Dodatna sigurnost fiksatorima
  • Visokokvalitetna guma i TUV sertifikat

Napomena: Ove patosnice su izuzetno kvalitetne i dugotrajne. Uveren sam da će vam pružiti vrhunsku zaštitu poda vašeg vozila i održavati enterijer čistim. U mom iskustvu, ove patosnice su jedne od najboljih na tržištu i svakako vredne svake potrošene pare.

Narucite ove izvanredne gumene patosnice VW Jetta (2005-2011) okrugle – Zubri 212804 i uverite se sami u njihovu kvalitetu i funkcionalnost.

Poručite odmah i osigurajte zaštitu enterijera svog vozila!

Napomena: Cena je za 1 set gumenih patosnica. Pogledajte našu ponudu gumenih i tepih patosnica za još više izbora i vrhunskog kvaliteta.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja