рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Golf VII (2012-2019) – Zubri 217876

3.780 рсд

SKU: GTC1700 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW GOLF VII (2012-2019)

Izuzetan kvalitet i udobnost za vaš automobil

Gumene patosnice Zubri 217876 su idealan izbor za vaš VW Golf VII (2012-2019). Ove patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja je fleksibilna i ne izaziva neprijatne mirise. Prilagođene su vašem vozilu i garantuju perfektno prianjanje.

Automobilski patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, i bez sumnje se uklapaju u vaš model automobila. Sadrže dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, uz mogućnost da set sadrži samo prednje patosnice, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Modernog dizajna i neodoljivo udobne

Gumene patosnice za VW Golf VII (2012-2019) su dizajnirane da zadovolje i najzahtevnije korisnike. Daju sofisticiran i moderan izgled unutrašnjosti vašeg automobila. Patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice radi dodatne sigurnosti i sprečavanja pomeranja. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana za produženi vek trajanja.

Lako održavanje i trajna higijena enterijera

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što osigurava čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne zadržavaju neprijatne mirise kao jeftinije alternative. Takođe, patosnice su TUV sertifikovane i ispunjavaju bezbednosne standarde Evropske Unije.

Specijalna ponuda za VW Golf VII (2012-2019)

Gumene patosnice za VW Golf VII (2012-2019) dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set sadrži 2 prednje i 2 zadnje patosnice, a njihova cena je veoma povoljna. Nabavite svoj set visokokvalitetnih patosnica danas!

Pogledajte detaljniju ponudu gumenih i tepih patosnica na našem sajtu i pružite svom vozilu maksimalnu udobnost i zaštitu.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i udobnost
  • Perfektno prianjanje i prilagođenost vozilu
  • Moderan dizajn i dodatna sigurnost

NABAVITE SVOJ SET GUMENIH PATOSNICA VEĆ DANAS!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja