рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Golf VI (2008-2013) elipse – Zubri 213750

3.780 рсд

SKU: GTC1988 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW GOLF VI (2008-2013) ELIPSE – ZUBRI 213750

Gumene patosnice bez mirisa i izuzetnog kvaliteta!

Model vozila: VW Golf VI (2008-2013)

Dobrodošli u svet kvalitetnih auto patosnica koje će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe. Naša ponuda uključuje gumene patosnice za VW Golf VI (2008-2013) koje su ne samo tipske i originalne, već i bez neprijatnih mirisa.

Prednosti gumenih patosnica:

  1. Precizno prilagođene vašem vozilu: Svaka garnitura gumene patosnice u potpunosti odgovara vašem vozilu, bez ikakvih modifikacija. Možete biti sigurni da će se ove patosnice savršeno uklopiti u enterijer vašeg VW Golfa VI.

  2. Dodatna fiksacija i bez pomeranja: Patosnice su opremljene fiksatorima na prednjim dvoja patosnicama, koji će obezbediti dodatnu fiksaciju i sprečiti pomeranje tokom vožnje. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana, što garantuje dug vek trajanja.

  3. Visokokvalitetni materijali: Patosnice su izrađene od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna. Osim toga, ove gumene patosnice su TUV sertifikovane i sve korišćene sirovine su odobrene od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da se koristite proizvodom koji je siguran za vaše zdravlje i bezbednost.

Specifikacija:
– Model vozila: VW Golf VI (2008-2013)
– Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela)
– Set patosnica: Dve prednje i dve zadnje (u zavisnosti od modela, set može sadržati samo prednje dve patosnice)
– Visina ruba patosnice: 12mm
– Zemlja uvoza: Češka

Ove gumene patosnice će vam pružiti potrebnu zaštitu vašeg vozila, dok istovremeno dodaju stil i eleganciju. Njihov moderni dizajn će se sigurno uklopiti u enterijer vašeg VW Golfa VI.

Gumene patosnice su takođe vrlo lake za održavanje. Nećete imati probleme sa neprijatnim mirisima koji se ponekad javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta. Jednostavno ih očistite i one će izgledati kao nove.

Ne zaboravite da ove gumene patosnice dolaze u setu od dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako je drugačije navedeno za vaš model.

Prednosti:

  • Precizno prilagođene vašem vozilu
  • Dodatna fiksacija i bez pomeranja
  • Visokokvalitetni materijali

Nabavite gumene patosnice VW Golf VI (2008-2013) elipse – Zubri 213750 odmah i obezbedite zaštitu i stil za svoj automobil. Izaberite kvalitet i sigurnost koja je dokazana!

Uživajte u vožnji sa našim dizajnerskim patosnicama!

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja