рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Golf Plus (2008-2014) elipse – Zubri 214505

3.780 рсд

SKU: GTC1234 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW GOLF PLUS (2008-2014) ELIPSE – Zubri 214505

Opis proizvoda

Svi vozači žele da zaštite unutrašnjost svog automobila od prljavštine, vlage i sitnih oštećenja koja mogu nastati tokom vožnje. Upravo zato vam predstavljamo gumene patosnice VW Golf Plus (2008-2014) elipse – Zubri 214505. Ove patosnice su tačno prilagođene vašem vozilu i pružaju izvanrednu zaštitu, bez neprijatnih mirisa.

Specifikacije

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje tipske patosnice
  • Dodatna fiksacija na prednjim patosnicama
  • Visina ruba: 12mm
  • TUV sertifikovane
  • Materijali na bezbednosnoj listi odobrenoj od strane Evropske Unije
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Češka

Prednosti gumenih patosnica

1. Kvalitetan materijal

Gumene patosnice VW Golf Plus (2008-2014) elipse – Zubri 214505 izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine. Ova vrsta gume je fleksibilna i izdržljiva, što čini patosnice dugotrajnim i otpornim na habanje. Nećete se brinuti o oštećenjima ili preranom habanju patosnica, čak ni nakon dugotrajne upotrebe.

2. Savršeno prilagođene vozilu

Ove gumene patosnice su tipske, što znači da savršeno odgovaraju vašem VW Golf Plus (2008-2014). Ne samo da će se uklopiti savršeno, već će i njihove precizne dimenzije osigurati potpunu zaštitu poda vašeg vozila. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnica i osigurala još veća izdržljivost.

3. Laka za održavanje

Osim svoje izdržljivosti, ove gumene patosnice su i veoma lake za održavanje. Jednostavno ih operite vodom i sapunicom, a zatim obrišite suvom krpom. Nećete imati problema sa zadržavanjem prljavštine ili neugodnim mirisima. Vaš automobil će uvek izgledati čisto i sveže.

Zaključak

Zaštitite unutrašnjost svog VW Golf Plus (2008-2014) od prljavštine i oštećenja uz gumene patosnice elipse – Zubri 214505. Njihov kvalitetan materijal, savršeno prilagođenost vozilu i laka održavanja čine ih idealnim izborom za svakog vozača koji želi udobnost i dugotrajnu zaštitu. Ne čekajte, već naručite svoj set gumenih patosnica danas.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet gume
  • Savršeno prilagođene vozilu
  • Lako održavanje
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja