рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Golf IV (1997-2002) elipse – Zubri 211366

3.780 рсд

SKU: GTC2103 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW GOLF IV (1997-2002) ELIPSE – ZUBRI 211366

Gumene patosnice za VW Golf IV (1997-2002) – Kvalitetne i Originalne

Prednosti:

  • Precizno dizajnirane i proizvedene za VW Golf IV (1997-2002)
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Fiksatori za dodatnu sigurnost

Specifikacije:

  • Boja: Crna
  • Set patosnica se sastoji od:
  • 2 prednje tipske patosnice
  • 2 zadnje tipske patosnice
  • Veličina ruba: 12mm

Kada je u pitanju zaštita unutrašnjosti vašeg vozila, gumene patosnice su savršeno rešenje. Ove gumene patosnice za VW Golf IV (1997-2002) donose vrhunski kvalitet i originalni dizajn koji nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila.

Imajući u vidu vaše potrebe pri odabiru patosnica, Zubri je kreirao gumene patosnice od visoko kvalitetne gume, koja je istovremeno fleksibilna i izdržljiva. Zahvaljujući ovoj gustoj gumi, patosnice imaju duži vek trajanja i odlično podnose svakodnevnu upotrebu.

Jedna od glavnih prednosti ovih patosnica je njihova bezbednost. Naime, prednje dve patosnice su opremljene fiksatorima koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju njihovo pomeranje. Na taj način, vozač može biti potpuno siguran tokom vožnje, bez brige da će mu patosnice remetiti prirodan položaj stopala.

Kada je reč o čistoći enterijera vozila, gumene patosnice izuzetno efikasno obavljaju svoju ulogu. Njihov visoki rub od 12mm osigurava da prljavština i vlaga ostanu na patosnicama, a ne dospevaju na pod. Na taj način, unutrašnjost vašeg vozila ostaje čista tokom dužeg vremenskog perioda.

Gumene patosnice koje nudimo su sertifikovane od strane TUV i proizvedene od materijala koji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. To znači da su potpuno bezbedne i ne sadrže štetne materije koje bi mogle ugroziti vaše zdravlje.

Navedena cena se odnosi na kompletan set gumenih patosnica, koji uključuje prednje i zadnje patosnice. Ovo je izuzetno povoljna ponuda, imajući u vidu kvalitet i originalnost patosnica.

Kao što smo već naveli, ove patosnice su specifično proizvedene za VW Golf IV (1997-2002), što znači da savršeno odgovaraju konturama i veličini poda ovog vozila. Nema potrebe za bilo kakvim dodatnim modifikaci

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja