рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW eGolf (2014-2020) – Zubri 222654

3.780 рсд

SKU: GTC1095 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW EGOLF (2014-2020) – Zubri 222654

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su izuzetno kvalitetne i pružaju vrhunsku zaštitu vašem automobilu. Ove gumene patosnice su specifično dizajnirane za VW eGolf (2014-2020) i pružaju savršeno prileganje. Bez brige o neugodnim mirisima, ove patosnice će se uklopiti u vaš automobil i pružiti vrhunski nivo udobnosti.

Precizno oblikovane za vaš VW eGolf

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Dizajnirane su sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem VW eGolf-u. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, pružajući zaštitu za vaš automobil.

Odličan izbor boja i modernog dizajna

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Odlučite se za boju koja najbolje odgovara vašem stilu i enterijeru automobila. Bez obzira na izbor boje, ove patosnice su modernog dizajna i pružaju sofisticirani izgled unutrašnjosti automobila.

Fiksatore za sigurno prileganje

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Ne brinite o pomeranju patosnica tokom vožnje, jer su osigurane i garantuju stabilnost.

Visokokvalitetni materijali za dugotrajnost

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Ove patosnice su TUV sertifikovane, garantujući visok kvalitet i bezbednost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Budite sigurni da su ove patosnice bezbedne za vas i vašu porodicu.

Dovršite izgled vašeg VW eGolf-a

Patosnice imaju visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Održavanje ovih gumene patosnica je lako, a nemaju neprijatne mirise nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Uz ove patosnice, vaš VW eGolf će izgledati bolje nego ikada pre.

SPECIFIKACIJE

 • Model: VW eGolf (2014-2020)
 • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila
 • Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice (set može da sadrži samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila)
 • Visina ruba patosnice: 12mm
 • Bez neprijatnih mirisa
 • Fiksatori na prednjim patosnicama radi dodatne sigurnosti
 • TUV sertifikovano
 • Materijali su na bezbednosnoj listi odobrenoj od strane Evropske Unije

PREDNOSTI

 • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
 • Idealno prileganje vašem VW eGolf-u
 • Fiksatori za sigurnost i stabilnost
 • Moderni dizajn koji se uklapa u svaki enterijer
 • Visokokvalitetni materijali za dugotrajnost
 • Lako održavanje
 • Bezbednost potvrđena TUV sertifikatom

Naručite svoj set gumenih patosnica i uživajte u vrhunskoj zaštiti vašeg VW eGolf-a!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja