рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW eGolf (2014-2019) – Frogum 410817

4.320 рсд

SKU: GTC1153 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW EGOLF (2014-2019) – FROGUM 410817

Gumene patosnice VW eGolf (2014-2019) – Frogum 410817 su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Ove patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila. Bez obzira na model ili tip vozila, set patosnica uvek se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice.

SAVRŠEN DIZAJN I PRECIZNE DIMENZIJE

Auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem automobilu. Patosnice su crne boje i izrađene od visokokvalitetne gume. Fiksatore na prednjim patosnicama dodatno ojačavaju i sprečavaju pomeranje, pružajući vam dodatnu sigurnost tokom vožnje.

ODRŽAVANJE I ČISTOĆA

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Visina ruba patosnice od 12mm obezbeđuje čistoću unutrašnjosti vašeg vozila, sprečavajući ulazak prljavštine i vlage. Ove gumene patosnice su jednostavne za održavanje i ne emituju neprijatne mirise, za razliku od nekih patosnica nižeg kvaliteta na tržištu.

SERTIFIKOVANA KVALITETA

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali koji se koriste pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni u njihovu bezbednost i pouzdanost.

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA I KOMPATIBILNOST

Ove patosnice su proizvedene za VW eGolf (2014-2019), pružajući savršeno prianjanje i zaštitu unutrašnjosti vašeg vozila. Set gumenih patosnica dolazi sa fikserima koji se koriste za dodatno učvršćivanje patosnica i sprečavanje klizanja.

SPECIFIKACIJE:

  • Model: VW eGolf (2014-2019)
  • Set patosnica: prednje i zadnje patosnice

PREDNOSTI

  • Visokokvalitetna guma: Patosnice su izrađene od gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna i dugotrajna.
  • Sigurnost i stabilnost: Fiksatore na prednjim patosnicama sprečavaju klizanje i osiguravaju potpunu sigurnost tokom vožnje.
  • Jednostavno održavanje: Gumene patosnice su lake za čišćenje i ne zadržavaju mirise gume.

NARUČITE GUMENE PATOSNICE VW EGOLF (2014-2019) – FROGUM 410817 I OBEZBEDITE ZAŠTITU I KVALITET ZA SVOJU VOŽNJU!

Napomena: Cene su podložne promenama. Za trenutnu cenu posetite OXO MARKET.

[Button: NARUČITE ODMAH]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja