рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Crafter (2006-2016) – Zubri 214875

3.780 рсд

SKU: GTC2098 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW CRAFTER (2006-2016) – Zubri 214875

Gumene patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice VW Crafter (2006-2016) – Zubri 214875 su vrhunskog kvaliteta i pružaju izvanrednu zaštitu za vaše vozilo. Sa ovim patosnicama, ne samo da ćete održavati čistoću unutrašnjosti, već ćete i dodati eleganciju i stil svom automobilu. Bez obzira na vremenske uslove ili teret koji nosite, ove patosnice će zaštititi pod vozila od habanja i prljanja.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice koje nudimo su tipske, originalne i namenski dizajnirane za VW Crafter (2006-2016) modele. To znači da su patosnice nedvosmisleno prilagođene vašem vozilu i odgovaraju svim njegovim dimenzijama. Bez ikakve potrebe za modifikacijama, ove patosnice se lako postavljaju i učvršćuju, tako da možete biti sigurni da neće kliziti ili pomerati se tokom vožnje.

Moderan dizajn i otpornost na habanje

Gumene patosnice VW Crafter (2006-2016) – Zubri 214875 imaju moderan dizajn koji se savršeno uklapa u enterijer vašeg vozila. Sa visinom ruba od 12mm, ove patosnice sprečavaju prodor prljanja i tečnosti na vaš pod, čuvajući ga čistim i suvim. Takođe su izuzetno izdržljive i otporne na habanje, pa možete biti sigurni da će trajati dugo vremena.

Jednostavno održavanje i bezbednost

Ove gumene patosnice su veoma lake za održavanje. Jednostavno ih možete očistiti vodom i sapunicom, a oni će se brzo osušiti i izgledati kao nove. Takođe, nemaju neprijatan miris koji je karakterističan za patosnice lošijeg kvaliteta.

Važno je napomenuti da su ove patosnice TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne standarde. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Prednosti gumenih patosnica VW Crafter:

  • Izuzetan kvalitet i dizajn
  • Savršeno se uklapaju uz dimenzije vozila
  • Fiksatori za dodatnu stabilnost
  • Visok rub od 12mm za zaštitu poda
  • Lako se čiste i održavaju
  • Bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane

Ne oklevajte, već danas nabavite ove izvanredne gumene patosnice za vaš VW Crafter (2006-2016). Pružite svom vozilu zaštitu koju zaslužuje i uživajte u udobnosti i stilu tokom svake vožnje. Iz sopstvenog iskustva, toplo preporučujem ove patosnice za sve vlasnike VW Crafter modela.

Za više informacija o našoj kompletnoj ponudi gumenih i tepih patosnica, posetite našu internet prodavnicu na OXO MARKET.


Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet i dizajn
  • Savršeno prilagođene vozilu
  • Lako se održavaju.
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja