рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Caddy (2015-2019) Prednje – Zubri 213776

3.240 рсд

SKU: GTC1233 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW CADDY (2015-2019) PREDNJE – ZUBRI 213776

Gumene patosnice za Vaš VW Caddy (2015-2019) predstavljaju sjajnu investiciju u Vaš automobil. Ove patosnice su izuzetno kvalitetne i pružaju zaštitu i udobnost tokom vožnje. Bez neprijatnih mirisa, ove gumene patosnice su definitivno pravi izbor za Vaše vozilo.

Kvalitetne gumene patosnice za Vaš VW Caddy

Auto patosnice koje Vam predstavljamo su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Bez obzira na model i tip vozila, set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice. U nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila.

Ove gumene patosnice su modernog dizajna i poseduju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju Vašem tipu vozila. Za dodatnu sigurnost i sprečavanje pomeranja, prednje dve patosnice imaju fiksatore koji ih čvrsto pridržavaju. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi imala duži vek trajanja.

Čistoća i jednostavan održaj vašeg vozila

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume kao neke patosnice lošijeg kvaliteta.

Proizvedene od gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna, ove gumene patosnice su TUV sertifikovane i sve korišćene materijale pri proizvodnji auto patosnica možete pronaći na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Tipske gumene patosnice za VW Caddy (2015-2019)
  • Originalni dizajn, precizne dimenzije
  • Visina ruba od 12mm
  • Lake za održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • Izrađene od gume visoke gustine
  • TUV sertifikovane
  • Bezbednosna lista materijala (MSDS) odobrena od strane Evropske Unije
  • Cena se odnosi na 1 set gumenih patosnica

Prednosti gumenih patosnica VW Caddy (2015-2019) prednjih

  • Izuzetan kvalitet: Ove gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja garantuje trajnost i pouzdanost.
  • Precizno prilagođene vašem vozilu: Tipske patosnice su dizajnirane tako da se savršeno uklapaju u Vaš VW Caddy (2015-2019), ne ostavljajući prostor za pomeranje ili klizanje.
  • Zaštita i udobnost: Gumeni materijal i visok rub patosnice obezbeđuju zaštitu od nečistoće i lako čišćenje, dok udobnost tokom vožnje ostaje na najvišem nivou.

Zaključak

Gumene patosnice za VW Caddy (2015-2019) prednjih su neophodan dodatak za Vaš automobil. Sa njima dobijate izuzetan kvalitet, precizno prilagođen dizajn i visok nivo zaštite i udobnosti. Neka Vaš VW Caddy izgleda i oseća se bolje uz ove kvalitetne gumene patosnice.

Iskoristite priliku da poboljšate svoje iskustvo vožnje i zaštitite unutrašnjost svog vozila. Nabavite gumene patosnice VW Caddy (2015-2019) prednje odmah!

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet materijala
  • Precizno prilagođene vašem vozilu
  • Pružaju zaštitu i udobnost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja