рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Bora (1999-2007) elipse – Zubri 211366

3.780 рсд

SKU: GTC2106 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW BORA (1999-2007) ELIPSE – ZUBRI 211366

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su odličnog kvaliteta i nemaju neprijatne mirise. Ove gumene patosnice su izrađene tako da pruže vrhunsku zaštitu i udobnost prilikom vožnje.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, specifično dizajnirane za VW Bora (1999-2007) elipse. One nedvosmisleno odgovaraju vašem automobilu i pružaju savršeno prileganje.

Crne, antracit i bež boje

Ove patosnice su dostupne u elegantnim bojama: crnoj, antracit (tamno-sivoj) i bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju koju odaberete, možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti u unutrašnjost vašeg automobila.

Dodatna sigurnost i udobnost

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, ali može sadržavati i samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela vozila. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produljio vek trajanja patosnice. Patosnice su opremljene fikserima na prednjim dve patosnice, kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje (fikseri se nalaze samo na modelima gde je to fabrički predviđeno).

Visokokvalitetna guma za izvanrednu čistoću enterijera

Rub patosnice ima visinu od 12 mm, što dodatno garantuje da će unutrašnjost vašeg vozila ostati čista. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i ne ostavljaju neprijatan miris gume kakav imaju neke patosnice lošijeg kvaliteta.

Sertifikovane bezbednosti

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Vrhunska zaštita i stil za vaše vozilo

Navedena cena je za 1 set gumene patosnice za VW Bora (1999-2007) elipse. Uvoz je iz Češke. Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica kako biste pronašli savršen dodatak za vaše vozilo.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatna sigurnost i udobnost

Neka vaše vozilo izgleda sjajno i osećajte se udobno dok vozite!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja