рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Volvo XC60 (2018-) – Zubri 221745

4.680 рсд

SKU: GTC1569 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VOLVO XC60 (2018-) – ZUBRI 221745

Gumene patosnice za vaš Volvo XC60 (2018-)

Auto patosnice su nezaobilazan dodatak za vaš Volvo XC60 (2018-). Ove gumene patosnice brenda Zubri, model 221745, su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Precizno dizajnirane za savršeno uklapanje

Sve gumene patosnice su potpuno tipske i originalne, garantujući da savršeno odgovaraju vašem Volvo XC60 (2018-). Proizvedene su sa preciznim dimenzijama koje se nedvosmisleno uklapaju u vaš model automobila. Bez obzira na model i tip vozila, set patosnica uključuje dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Moderni dizajn i visokokvalitetni materijali

Auto patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Njihov moderni dizajn osigurava da se harmonično uklapaju sa enterijerom vašeg automobila. Patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je fleksibilna i izdržljiva.

Bezbednost i jednostavnost održavanja

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu izuzetnu kvalitet i bezbednost. Svi materijali korišćeni za njihovu proizvodnju nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Takođe, patosnice imaju visinu ruba od 12mm što dodatno sprečava da prljavština dospe na pod vašeg vozila. Ove gumene patosnice su vrlo lake za održavanje i ne ostavljaju neprijatne mirise poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Trenutno najpovoljnija cena

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica, uključujući dve prednje i dve zadnje. Ne morate razmišljati o dodatnim modifikacijama jer svaka garnitura patosnica savršeno odgovara vašem tipu vozila.

Pogledajte našu ponudu patosnica

U našem asortimanu imamo širok izbor gumenih i tepih patosnica za različite marke i modele vozila. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i pružite vašem automobilu maksimalnu zaštitu i udobnost.


Prednosti

  • Izuzetno kvalitetne i bez neprijatnih mirisa
  • Precizno dizajnirane za savršeno uklapanje
  • Moderan dizajn i visokokvalitetni materijali
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja