рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Volvo XC60 (2009-2017) – Zubri 220668

4.680 рсд

SKU: GTC1568 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VOLVO XC60 (2009-2017) – ZUBRI 220668

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta za Vaš Volvo XC60!

Auto patosnice su neophodan dodatak za očuvanje enterijera Vašeg automobila. Ako želite da zaštitite podove svojeg Volvo XC60, gumene patosnice brenda Zubri su pravi izbor za Vas. Izrađene su od vrhunskog materijala bez neprijatnih mirisa, pružajući vrhunsku zaštitu i udobnost.

Odgovarajući za Vaš Volvo XC60

Sve gumene patosnice brenda Zubri su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. U pakovanju dobijate dve prednje i dve zadnje gumene patosnice, prilagođene Vašem modelu i tipu vozila. Može se desiti da set gumene patosnice sadrži samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa Vašeg automobila. Bez obzira na to, svaka garnitura patosnica savršeno se uklapa i odgovara Vašem vozilu.

Modernog dizajna i visokokvalitetne izrade

Auto patosnice brenda Zubri su moderne i estetski privlačne. Njihov precizan dizajn i dimenzije garantuju savršeno uklopljene patosnice za Vaš automobil. Vozačeva patosnica čak je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Nećete morati da vršite nikakve dodatne modifikacije, jer su patosnice napravljene tako da savršeno odgovaraju Vašem vozilu. Patosnice su crne, antracit (tamno sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Zaštita i lakše održavanje

Gumene patosnice brenda Zubri pružaju izvanrednu zaštitu Vašeg automobilskog poda. Sa visinom od 12mm, rub patosnica dodatno osigurava čistoću enterijera Vašeg vozila. Izrađene su od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna i otporna. Ove patosnice su TUV sertifikovane, što znači da pružaju potvrđenu bezbednost i kvalitet. Takođe, svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Završna napomena

Cena koju vidite je za kompletan set gumenih patosnica. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lagane za održavanje i nemaju neprijatan miris, što je čest problem kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Zubri je brend sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji auto patosnica. Ako želite vrhunsku zaštitu, udobnost i stil za Vaš Volvo XC60, ove gumene patosnice su pravi izbor za Vas. Ne oklevajte, nabavite ih danas i osigurajte čistoću Vašeg automobila.

Prednosti

  • Neophodan dodatak za očuvanje enterijera Vašeg automobila
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju za Vaš Volvo XC60
  • Dodatna zaštita i udobnost za Vaš automobil

NAPOMENA: Naša ponuda gumenih i tepih patosnica je bogata. Pogledajte ostale proizvode našeg brenda i odaberite najbolje za Vaš automobil!

Ova stranica je namenjena samo za informisanje i kupovinu. Nijedan deo sadržaja ne sme se kopirati ili koristiti bez dozvole.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja