рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Proace Verso (2016-) elipse – Zubri 221093

3.780 рсд

SKU: GTC1302 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA PROACE VERSO (2016-) ELIPSE – ZUBRI 221093

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice za Toyota Proace Verso (2016-) elipse – Zubri 221093 su izradjene od materijala visoke gustine koji garantuje izuzetan kvalitet i dugotrajnost. Takođe, ove patosnice nemaju neprijatne mirise koji često prate jeftinije alternative.

Tipske i originalne gumene patosnice

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i pružaju savršeno pristajanje za vaš automobil. Bez obzira na model i tip vozila, patosnice će se sigurno uklapati i obezbediti optimalnu zaštitu za vaš enterijer. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, dok se kod nekih modela i tipova automobila set može sastojati samo od prednjih patosnica.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Auto patosnice imaju modern dizajn i precizne dimenzije koje u potpunosti odgovaraju vašem vozilu. Napravljene su sa fikserima na prednjim patosnicama kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Važno je napomenuti da su fikseri prisutni samo ukoliko su fabrički predviđeni za određeni model.

Dodatno ojačana vozačeva patosnica

Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi imala dug vek trajanja. Ovo je samo jedan od načina na koji se obezbeđuje visok kvalitet patosnica i njihova dugotrajnost.

Visokokvalitetna guma i jednostavno održavanje

Patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna, čime se garantuje lako i jednostavno održavanje. Takođe, rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno sprečava prljavštinu da dopre do enterijera vašeg vozila.

TUV sertifikat i bezbednost materijala

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne provere. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Pogledajte našu ponudu

Posetite OXO MARKET kako biste pregledali našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica za različite automobile.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne gumene patosnice
  • Modern dizajn i precizne dimenzije
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica
  • Lako održavanje i visoka otpornost na habanje
  • TUV sertifikovane patosnice
  • Bezbedni materijali odobreni od strane EU

Kupite odmah i obezbedite vašem vozilu vrhunsku zaštitu enterijera!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja