рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Proace (2016-) okrugle – Zubri 221094

3.780 рсд

SKU: GTC1236 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA PROACE (2016-) OKRUGLE – ZUBRI 221094

Gumene patosnice za vaš Toyota Proace (2016-)

Gumene patosnice su jedan od najvažnijih dodataka za vaš automobil. One ne samo da pružaju zaštitu od prljavštine, vlage i habanja, već i dodaju stil i eleganciju vašem enterijeru. Uz gumene patosnice od Zubri-a, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunski proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Kvalitetne i originalne patosnice

Gumene patosnice od Zubri-a su izuzetnog kvaliteta i ne emituju neprijatne mirise. Ove patosnice su tipske, originalne i dizajnirane posebno za Toyota Proace model iz 2016. godine. Mogu se pouzdano prilagoditi i odgovarati vašem vozilu, bez ikakvih nedoumica ili neusaglašenosti.

Stilizovan dizajn i perfektna montaža

Auto patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Svaki set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, osim ako je model automobila takav da zahteva samo prednje patosnice. Bez obzira na to koji model vozila imate, naše patosnice će se savršeno uklopiti i izgledati kao deo enterijera vašeg automobila.

Patosnice imaju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Ovo posebno važi za vozačevu patosnicu, koja je dodatno ojačana kako bi trajala što duže. Nema potrebe za bilo kakvim dodatnim modifikacijama kako biste ih instalirali. Samo ih postavite i uživajte u dodatnoj zaštiti i stilu.

Kvalitetna izrada i funkcionalnost

Gumene patosnice od Zubri-a su izrađene od visoko guste fleksibilne gume koja ima visinu ruba od 12mm. Ovo osigurava da se prljavština i vlaga zadrže na patosnicama, čuvajući unutrašnjost vašeg vozila čistom i očuvanom. Osim toga, ove patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice potpuno bezbedne za vas i vašu porodicu.

Specifikacije

  • Tip: Gumene patosnice
  • Odgovarajući model: Toyota Proace (2016-)
  • Boja: Crna, antracit, bež (varira u zavisnosti od modela)
  • Materijal: Visoko gusta fleksibilna guma
  • Sertifikacija: TUV sertifikovano
  • Visina ruba: 12mm

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet: Gumene patosnice su visokog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa.
  • Originalni dizajn: Tipske patosnice savršeno odgovaraju vašem automobilu.
  • Laka montaža: Nema potrebe za modifikacijama, jednostavno postavite patosnice i uživajte u zaštiti.

Narudžbina vašeg seta gumenih patosnica za Toyota Proace (2016-) je samo par klikova udaljena. Ne propustite priliku da obezbedite vrhunsku zaštitu i stil za vaš automobil. Kliknite na dugme ispod i uverite se sami!

[Dodajte u korpu]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja