рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Prius III (2010-2015) – Frogum 542995

3.780 рсд

SKU: GTC1421 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA PRIUS III (2010-2015) – FROGUM 542995

Gumene patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

  • Izuzetna kvaliteta: Ove gumene patosnice su izrađene od vrhunskog materijala koji garantuje dugotrajnost i otpornost na habanje. Ne samo da će vaše vozilo izgledati sjajno, već će i vaša kabina biti zaštićena od prljanja, vlage i ogrebotina.
  • Bez neprijatnih mirisa: Jedna od glavnih prednosti ovih patosnica je što nemaju neugodan miris karakterističan za jeftine patosnice nižeg kvaliteta. Sada možete uživati u čistom i svežem mirisu svog automobila bez ikakvih smetnji.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu

  • Originalne i nedvosmislene: Sve gumene patosnice su tipske, originalne i jasno odgovaraju navedenom modelu automobila. Nećete imati problema s prilagođavanjem ili traženjem patosnica koje odgovaraju vašem vozilu. Ove patosnice su napravljene posebno za Toyota Prius III (2010-2015) i tačno će se uklopiti u podne obloge vašeg vozila.
  • Precizne dimenzije: Auto patosnice imaju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Nema više brige da će patosnice biti premale ili prevelike. Ove patosnice su dizajnirane da se savršeno uklope u kabinski prostor vašeg automobila.

Dodaci koji čine razliku

  • Fiksatore za dodatnu sigurnost: Vozačeva patosnica je dodatno ojačana i ima fiksatore koji će je učvrstiti i sprečiti pomeranje tokom vožnje. Ova dodatna sigurnost garantuje da će patosnica ostati na svom mestu bez obzira na sve uslove na putu.
  • Visina ruba od 12mm: Rub patosnice visine 12mm obezbeđuje dodatnu zaštitu enterijera vašeg vozila. Bilo da je u pitanju blato, pesak ili voda, ova patosnica će zadržati sve nečistoće na sebi, čineći vaš automobil čistim i urednim.

Laka održavanje i bezbednost

  • Lako se čiste: Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Samo jednim potezom možete ih očistiti i ukloniti sve nečistoće. Više nećete morati da brinete o tome da li će prljavština ostati zalepljena za vaše patosnice.
  • Bezbednost je na prvom mestu: Gumene patosnice su TUV sertifikovane i proizvedene su u skladu sa visokim standardima bezbednosti. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Vaša sigurnost je naša glavna briga.

Prednosti:

  • Izuzetna kvaliteta i trajnost
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Precizno prilagođene vašem vozilu

AKCIJA: Gumene patosnice Toyota Prius III (2010-2015) – Frogum 542995

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i dodajte Gumene patosnice Toyota Prius III (2010-2015) – Frogum 542995 u svoj automobil.

Ne samo da ćete pružiti odličnu zaštitu vašem podu, već ćete dobiti i patosnice visokog kvaliteta koje će trajati godinama. Vaša kabina će ostati čista i očuvana, a vi ćete uživati u udobnoj vožnji.

Naručite sada i obezbedite sebi Gumene patosnice Toyota Prius III (2010-2015) – Frogum 542995 po specijalnoj ceni. Ne propustite ovu priliku!


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja