рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Corolla Wagon (2019-) – Zubri 222194

3.780 рсд

SKU: GTC1258 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA COROLLA WAGON (2019-) – Zubri 222194

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Gumene patosnice Toyota Corolla Wagon (2019-) – Zubri 222194 su izvanredan dodatak vašem automobilu. Ove patosnice su tipske, originalne i savršeno odgovaraju za vašu Toyota Corolla Wagon (2019-) model. Bez obzira na to da li putujete sa decom, ljubimcem ili obavljate svakodnevne poslove, ove gumene patosnice će vam pružiti sve potrebno zaštite enterijera.

Prednosti gumenih patosnica Toyota Corolla Wagon (2019-) – Zubri 222194

  1. Visokokvalitetni materijali: Ove gumene patosnice su izrađene od visoko kvalitetne gume visoke gustine koja je istovremeno fleksibilna i izdržljiva. Bezbednosna lista materijala (MSDS) odobrena od strane Evropske Unije potvrđuje da su svi materijali u potpunosti bezbedni za upotrebu u automobilu.

  2. Precizno prilagođene: Zubri 222194 gumene patosnice su prilagođene specifičnom modelu Toyota Corolla Wagon (2019-), što osigurava savršeno poklapanje i odgovaranje vašem automobilu. Svaki detalj je pažljivo dizajniran da se uklopi u enterijer vašeg vozila.

  3. Dodatna zaštita i sigurnost: Vozačeva gumena patosnica je posebno ojačana kako bi izdržala intenzivan protok putnika i produžila vek trajanja patosnice. Patosnice imaju visoki rub od 12mm koji sprečava prljanje unutrašnjosti vašeg vozila. Fiksatore na prednjim gumicama dodatno osiguravaju prijanjanje i sprečavaju pomeranje.

Specifikacije proizvoda

  • Tip: Gumene patosnice
  • Kompatibilan sa: Toyota Corolla Wagon (2019-)
  • Boja: Crna, antracit (tamno siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje gumene patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržavati samo prednje dve patosnice)
  • Proizvodnja/uvoz: Češka
  • Sertifikacija: TUV sertifikat

Uz gumene patosnice Toyota Corolla Wagon (2019-) – Zubri 222194, osiguraćete čist i uredan enterijer, sprečiti habanje originalnih tepiha i lakše održavati čistoću vašeg vozila. Ove patosnice su jednostavne za postavljanje i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.

Neka vaša Toyota Corolla Wagon (2019-) zasija svežim izgledom i ostane zaštićena unutrašnjost na visokom nivou uz Zubri 222194 gumene patosnice.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni materijali koji garantuju izdržljivost i trajnost
  • Precizno prilagođene specifičnom modelu Toyota Corolla Wagon (2019-)
  • Dodatna zaštita enterijera i sigurnost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja