рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Corolla (2018-) – Frogum 410350

3.780 рсд

SKU: GTC1420 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA COROLLA (2018-) – FROGUM 410350

Gumene patosnice visokog kvaliteta i bez mirisa

Gumene patosnice za Toyota Corolla (2018-) su izuzetno kvalitetne i ne emituju neprijatne mirise koji mogu uznemiriti vozača i putnike u vozilu. Ove patosnice su tipske, što znači da su originalne i specifično dizajnirane za Toyota Corolla (2018-), garantujući savršeno prilagođavanje.

Precizno dizajnirane i moderne

Crne gumene patosnice za Toyota Corolla (2018-) dolaze u kompletu, sa dve prednje i dve zadnje patosnice. U zavisnosti od modela i tipa vozila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Patosnice imaju moderni dizajn i precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem automobilu.

Dodatna sigurnost i stabilnost

Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji ih dodatno učvršćuju i sprečavaju pomeranje tokom vožnje. Fiksatori su fabrički dodati samo na patosnice gde je to predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Ne postoji potreba za dodatnim modifikacijama jer svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koje je proizvedena.

Visokokvalitetna izrada za čist enterijer

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno štiti čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su veoma jednostavne za održavanje i ne stvaraju neprijatne mirise koji se možda javljaju kod patosnica niže kvalitete. Proizvedene su od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je veoma fleksibilna. Takođe, ove gumene patosnice imaju TUV sertifikat i svi materijali koji se koriste pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena i zemlja porekla

Navedena cena je za 1 set gumene patosnice. Ove gumene patosnice se proizvode/uvoze iz Poljske.

Pogledajte našu kompletnu ponudu

U našoj ponudi možete pronaći širok izbor gumene i tepih patosnica za različite modele automobila. Posetite našu online prodavnicu i pronađite idealne patosnice za vaše vozilo.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice originalnog dizajna
  • Precizno odgovaraju vašem modelu automobila
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja