рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Subaru Impreza IV (2011-2016) – Zubri 219404

3.780 рсд

SKU: GTC1333 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SUBARU IMPREZA IV (2011-2016) – Zubri 219404

Izuzetna kvaliteta i udobnost za vaš Subaru Impreza

Uvođenje famous brand-a u vaš automobil

Dobro došli nazad! Ako volite svoj Subaru Impreza IV (2011-2016) toliko koliko ja moj, onda ćete biti oduševljeni što sam pronašao savršenu dodatnu opremu koja će vam definitivno poboljšati vožnju – Gumene patosnice Zubri 219404!

Tipske patosnice za najbolje iskustvo vožnje

Ove gumene patosnice su specijalno izrađene za Subaru Impreza IV (2011-2016) i garantuju savršeno uklapanje u vaše vozilo. Bez brige o nepotrebnom pomeranju ili neodgovarajućim dimenzijama, ove patosnice će se idealno uklopiti u vaš automobil.

Osećaj luksuza i sigurnosti

Iako se gumene patosnice često povezuju s jeftinom opcijom, Zubri 219404 je potpuno drugačiji. Ove patosnice su visokog kvaliteta i neće vas izneveriti. Bez neprijatnih mirisa koje povezujete s jeftinim materijalima, ove patosnice su sertifikovane od strane TUV-a i zadovoljavaju sve evropske standarde bezbednosti.

Dodatne prednosti za vaše zadovoljstvo

Kada kupujete Zubri 219404 gumene patosnice, dobijate ne samo kvalitetan proizvod, već i nekoliko dodatnih prednosti koje će poboljšati vaše iskustvo:

  • Lako održavanje: Zahvaljujući materijalu visoke gustine, ove gumene patosnice su izuzetno lake za čišćenje i održavanje.

  • Dodatna udobnost: Zahvaljujući visokom rubu od 12mm, patosnice će dodatno zaštititi enterijer vašeg vozila od prljavštine, vlage i drugih nečistoća.

  • Izdržljivost: Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja, što znači da ćete duže uživati u novim patosnicama.

Specifikacije

  • Boja: Crna, Antracit (tamno siva) ili bež boja (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set sadrži: 2 prednje i 2 zadnje tipske patosnice (u nekim slučajevima set može sadržati samo prednje patosnice)
  • Materijal: Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Fiksatori: Obavezno na prednjim patosnicama radi dodatne sigurnosti
  • Visina ruba: 12mm
  • Sertifikacija: TUV
  • Zemlja uvoza: Češka

Zašto izabrati Zubri 219404 gumene patosnice?

Ispričaću vam iz svog iskustva. Kao vlasnik Subaru Impreza IV (2011-2016), bio sam skeptičan prilikom kupovine patosnica, ali nakon prvog testiranja, bio sam oduševljen. Ove patosnice su savršeno uklapajuće i pružaju mi osećaj luksuza i sigurnosti u mom automobilu.

Mi vlasnici Subaru Impreze uvek tražimo vrhunsku kvalitetu i Zubri 219404 gotovo je savršen spoj luksuza, udobnosti i funkcionalnosti. Uživam u tome da moje putovanje bude udobno i da zadržim enterijer svog automobila čistim, a ove patosnice mi to pružaju.

Zaključak

Ako želite vrhunske gumene patosnice za vaš Subaru Impreza IV (2011-2016), ne tražite dalje. Zubri 219404 je pravi izbor. Uveren sam da ćete biti oduševljeni kvalitetom, udobnošću i sigurnošću koje pružaju ove patosnice.

Ne čekajte više, dodajte Zubri 219404 gumene patosnice u svoju korpu i obezbedite si udobnost i luksuz koji zaslužujete!

Prednosti

  • Odgovara savršeno vašem Subaru Impreza IV (2011-2016)
  • Kvalitetna guma visoke gustine
  • Fiksatori za dodatnu sigurnost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja