рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Subaru Forester V (2018-) – Zubri 219404

3.780 рсд

SKU: GTC1332 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SUBARU FORESTER V (2018-) – ZUBRI 219404

Izuzetno kvalitetne i praktične gumene patosnice za Vaš Subaru Forester V automobil.

Gumene patosnice su jedan od najvažnijih dodataka za Vaš automobil. Kada želite da zaštitite enterijer i održavate ga čistim, ove visokokvalitetne gumene patosnice su pravi izbor. Bez neprijatnih mirisa, ove patosnice su dizajnirane tako da savršeno odgovaraju Vašem Subaru Forester V automobilu.

Prednosti gumenih patosnica Subaru Forester V:

  • Izuzetan kvalitet: Auto patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost. Bez obzira koliko ih koristili, ove patosnice će sačuvati svoj oblik i funkcionalnost.
  • Praktičnost: Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Bez ikakvog napora se mogu postaviti u Vaš automobil.
  • Moderan dizajn: Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela automobila. Gumeni materijal i preciznooblikovani rubovi daju patosnicama modernu notu i estetski izgled.
  • Podešljivi fikseri: Patosnice imaju fiksatore na prednjem delu kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Ovo će obezbediti da se patosnice ne pomeraju tokom vožnje i omogućiti Vam ugodno i bezbedno putovanje.
  • Lako održavanje: Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Dovoljno je samo da ih izvadite iz automobila, operete i osušite. Bez napora i bez neprijatnih mirisa.

Uživajte u čistoći i zaštiti svog Subara Forester V, uz ove praktične gumene patosnice. One će Vam omogućiti da održavate Vaš automobil čistim i urednim. Sa visinom od 12mm, rub patosnica štiti enterijer Vašeg vozila od prljavštine i vlage, čime se produžava vek trajanja automobila.

Gumene patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, važno je napomenuti da su ove patosnice TUV sertifikovane i sve korišćene materijale su odobrile institucije EU.

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica, što garantuje da će svi delovi Vašeg automobila biti zaštićeni tokom vožnje.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica i pružite Vašem Subaru Forester V automobilu najbolju moguću zaštitu i udobnost!

PREDNOSTI

  • Izuzetan kvalitet materijala koji garantuje dugotrajnost i pouzdanost.
  • Tipske, originalne patosnice koje savršeno odgovaraju Vašem Subaru Forester V automobilu.
  • Moderan dizajn i preciznooblikovani rubovi.
  • Podešljivi fikseri za dodatnu sigurnost i sprečavanje pomeranja.
  • Jednostavno održavanje – bez neprijatnih mirisa.
  • Visina ruba od 12mm štiti enterijer od prljavštine i vlage.
  • Proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine.
  • TUV sertifikovane.
  • Bezbednosna lista materijala (MSDS) odobrena od strane Evropske Unije.

NAPOMENA: GUMENE PATOSNICE NE SADRŽE NEPRIJATNE MIRISE I GUMU LOŠIJEG KVALITETA.

Naručite odmah i obezbedite najbolju zaštitu za Vaš Subaru Forester V automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja