рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Smart Fortwo (2007-) – Frogum 547358

3.780 рсд

SKU: GTC1730 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SMART FORTWO (2007-) – FROGUM 547358

Auto patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

  • Tipske gumene patosnice, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice)

MODERNI DIZAJN I PRECIZNE DIMENZIJE

  • Patosnice su crne boje, sa modernim dizajnom i preciznim dimenzijama
  • Savršeno odgovaraju vašem tipu vozila, ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije

DODATNA OJAČANJA ZA DUŽI VEK TRAJANJA

  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja
  • Fiksatore na prednje dve patosnice sprečavaju pomeranje (fiksatore poseduje samo patosnice gde je to fabrički predviđeno)

DODATNA ČISTOĆA ENTERIJERA

  • Visina ruba patosnice od 12mm osigurava čistoću enterijera vašeg vozila
  • Izuzetno lake za održavanje, nemaju neprijatne mirise od gume (za razliku od nekih patosnica lošijeg kvaliteta)

SERTIFIKOVANE I BEZBEDNE

  • TUV sertifikovane gumene patosnice
  • Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije

SPECIFIKACIJE:

  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica!

PREDNOSTI

  • Izuzetan kvalitet
  • Precizne dimenzije
  • Dodatna ojačanja za duži vek trajanja

Sada je pravo vreme da osvežite enterijer svog vozila i obezbedite njegovu čistoću. Gumene patosnice Smart Fortwo (2007-) – Frogum 547358 su upravo ono što vam treba. Pored toga što su izuzetno kvalitetne i dugotrajne, one su i tipske, što znači da savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Sa svojim modernim dizajnom i preciznim dimenzijama, ove patosnice će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg Smart Fortwo automobila. Ne samo da će vam pružiti dodatnu čistoću, već će i osigurati da vaše vozilo izgleda elegantno i uredno.

Ono što posebno ističe ove gumene patosnice je njihova dodatna ojačanja. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja, što je od velike važnosti za dugotrajnu upotrebu. Dodatno, prednje dve patosnice imaju fiksatore koji ih čvrsto drže na mestu i sprečavaju njihovo pomeranje tokom vožnje. Ova opcija je posebno korisna i praktična, jer osigurava da se patosnice neće pomaknuti čak ni tokom brze vožnje ili naglog kočenja.

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Nećete morati da brinete o nečistoći koja bi mogla da dospe ispod patosnica, jer će one čvrsto nalegati i štititi pod vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje, što je veliki plus u svakodnevnoj upotrebi. Takođe, one nemaju neprijatne mirise od gume, što je čest problem kod patosnica lošijeg kvaliteta. Možete biti sigurni da će vaše vozilo imati svež i prijatan miris, bez neprijatnih mirisa koji se mogu javiti.

Sigurnost je na prvom mestu, zbog čega su ove gumene patosnice TUV sertifikovane. Ovo je garancija da su prošle sve neophodne bezbednosne standarde i da su bezbedne za korišćenje. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije, što dodatno potvrđuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Uživajte u enterijeru svog Smart Fortwo automobila, uz gumene patosnice koje su prilagođene baš za njega. Ne gubite vreme, već iskoristite priliku da unapredite svoje iskustvo vožnje i obezbedite potrebnu zaštitu za pod vozila.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet
  • Precizne dimenzije
  • Dodatna ojačanja za duži vek trajanja

Naručite gumene patosnice Smart Fortwo (2007-) – Frogum 547358 i osigurajte čistoću i zaštitu vašeg vozila već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja