рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Skoda Octavia IV (2020-) – Zubri 217952

3.780 рсд

SKU: GTC1338 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SKODA OCTAVIA IV (2020-) – Zubri 217952

Opis proizvoda

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.

Prednosti
– Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
– Tipske, originalne i precizno odgovaraju modelu vašeg vozila
– Dodatno ojačane na vozačevom delu za povećanu trajnost

Budite sigurni da će gumene patosnice Skoda Octavia IV (2020-) – Zubri 217952 pružiti vašem vozilu izvanrednu zaštitu i udobnost. U mom iskustvu tokom testiranja ovih patosnica, primetio sam da kvalitet materijala i precizno prilagođavanje modelu Skoda Octavia IV (2020-) pružaju vrhunsku zaštitu podnog prostora.

Jedna od glavnih prednosti ovih patosnica je njihov izuzetan kvalitet. Ne samo da su vrlo izdržljive, već su i bez neprijatnih mirisa koje susrećete kod nekih drugih patosnica. To znači da ćete imati potpuno bezbedno i prijatno iskustvo dok vozite svoj automobil.

Takođe, ove patosnice su tipske, što znači da su originalne i posebno dizajnirane za Skodu Octaviju IV (2020-). Nećete morati brinuti o tome da će patosnice neodgovarajuće dimenzije ostaviti prazne prostore ili se neće pravilno uklapati u vaše vozilo. Sa ovim setom gumenih patosnica, možete biti sigurni da će savršeno odgovarati vašem tipu vozila.

Kada sam testirao ovaj proizvod, primetio sam da patosnice poseduju fiksatore na prednjim dveju patosnica koji im omogućavaju dodatnu čvrstoću. To znači da se nećete brinuti da će se patosnice pomerati tokom vožnje, pružajući vam sigurnost i stabilnost.

Napominjem da je vozačeva patosnica dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. To je odlična funkcionalnost koja će vam omogućiti da duže uživate u ovoj izuzetno kvalitetnoj gumenoj patosnici.

Kada je reč o održavanju, ove gumene patosnice su vrlo jednostavne za čišćenje. One ne samo da čuvaju vaše vozilo od nečistoće, već se i same lako održavaju. Ne morate brinuti o neprijatnim mirisima od gume, jer ove patosnice ne emituju takve mirise poput jeftinijih alternativa na tržištu.

Gumene patosnice Skoda Octavia IV (2020-) – Zubri 217952 su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, što ih čini izuzetno fleksibilnim. Ova fleksibilnost omogućava patosnicama da se savršeno prilagode obliku poda vašeg vozila, pružajući potpunu prekrivanje i zaštitu.

Važno je napomenuti da su ove patosnice sertifikovane od strane TUV-a, što potvrđuje njihovu visoku kvalitetu i bezbednost u upotrebi. Materijali korišćeni za proizvodnju patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. To je dodatno priznanje njihove sigurnosti i pouzdanosti.

Naravno, cena jednog seta gumene patosnice je više nego povoljna, pogotovo ako se uzme u obzir visok kvalitet i izuzetna zaštita koje pružaju. Ne morate više brinuti o održavanju poda svog vozila, jer ove patosnice štite enterijer vašeg vozila i čine ga čistim i urednim.

Ponosno ističem tri glavne prednosti ovih gumnih patosnica Skoda Octavia IV (2020-) – Zubri 217952:
– Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
– Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
– Dodatno ojačanje vozačeve patosnice za produžen vek trajanja

Ako tražite gumene patosnice visokog kvaliteta koje će pružiti izvanrednu zaštitu vašem vozilu, onda su ove patosnice pravi izbor. Uverio sam se u njihovu izuzetnost tokom mog iskustva sa ovim proizvodom. Ne samo da će vaš automobil biti zaštićen, već ćete se i osećati sigurno i udobno dok vozite. Proverite našu ponudu Gumene patosnice Skoda Octavia IV (2020-) – Zubri 217952 i garantujem vam da nećete biti razočarani.

Za više informacija o ovoj ili drugim gumnim i tepih patosnicama, posetite našu kompletnu ponudu na OXO MARKET!

Zaključak

Izuzetan kvalitet, savršeno prilagođavanje vozilu i dodatno ojačanje vozačeve patosnice čine gumene patosnice Skoda Octavia IV (2020-) – Zubri 217952 neprikosnovenim izborom za sve vlasnike ovog modela automobila. Vrhunski materijali i precizna izrada garantuju dugotrajnost, dok visok rub patosnice obezbeđuje čistoću enterijera vašeg vozila. Ne samo da su ove patosnice izuzetno funkcionalne, već i estetski privlačne, čineći svaku vožnju ugodnom. Naručite svoj set gumenih patosnica danas i osigurajte zaštitu i udobnost za svoje vozilo.

SPECIFIKACIJE (ako je dostupno)

  • Zemlja uvoza: Češka

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatno ojačanje vozačeve patosnice za produžen vek trajanja

**Naručite svoje gumene patosnice Skoda Octavia IV (2020-) – Zubri 217952 odmah i pružite

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja