рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Skoda Octavia III (2013-2019) – Zubri 217952

3.780 рсд

SKU: GTC1705 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SKODA OCTAVIA III (2013-2019) – ZUBRI 217952

Gumene patosnice Skoda Octavia III (2013-2019) – Zubri 217952 su visokokvalitetne, bez neprijatnih mirisa. Ove gumene patosnice su tipske, originalne i savršeno odgovaraju za navedeni model automobila. Bez obzira na tip vozila, možete birati između crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Za određene modele automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

MODERNI DIZAJN I PRECIZNE DIMENZIJE

Auto patosnice imaju moderni dizajn i precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Prednje dve patosnice su dodatno ojačane kako bi se produžio njihov vek trajanja. Njihovi fiksatore sprečavaju pomeranje patosnica i osiguravaju veću sigurnost tokom vožnje. Ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije pri postavljanju. Svaka garnitura patosnica je pažljivo dizajnirana za specifičan tip vozila i pruža besprekorno iskustvo.

VISOK KVALITET I LAKO ODRŽAVANJE

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Zahvaljujući tome, ove patosnice su izdržljive i lagane za održavanje. Njihov rub ima visinu od 12mm, čime dodatno osiguravaju čistoću enterijera vašeg vozila. Bez obzira na vremenske uslove i prljavštinu koja se može uneti u automobil, ove gumene patosnice će očuvati njegov izgled i vrednost.

SERTIFIKOVANO KVALITET I BEZBEDNOST

Gumene patosnice Skoda Octavia III (2013-2019) – Zubri 217952 su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne testove i odobrene su od strane relevantnih institucija. Svi materijali koji su korišćeni u proizvodnji ovih patosnica su bezbedni po evropskim standardima. Materijali se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

POGLED NA BUDUĆNOST

Gumene patosnice Skoda Octavia III (2013-2019) – Zubri 217952 se ističu kao vrhunski proizvod na tržištu sa brojnim prednostima. Ove patosnice su atraktivne, funkcionalne i pružaju izuzetnu zaštitu za vaš automobil. Bez obzira da li je kišno ili sunčano, Vaše vozilo će uvek izgledati sjajno i očuvano.

PREDNOSTI

  • Visokokvalitetne gumene patosnice
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne
  • Precizne dimenzije za savršeno prijanjanje
  • Dodatno ojačane prednje dve patosnice
  • Fiksatore za dodatnu sigurnost
  • Lakše održavanje
  • Guma visoke gustine za izdržljivost
  • 12mm visoki rub za čistoću enterijera
  • TUV sertifikovane
  • Bezbedni materijali po evropskim standardima

Ponesite svoj automobil na sledeći nivo sa gumene patosnice Skoda Octavia III (2013-2019) – Zubri 217952. Iskoristite sjajnu ponudu i osigurajte kvalitet i zaštitu za vaš automobil!

Pozovite nas danas i naručite vaše gumene patosnice na [broj telefona] ili posetite našu prodavnicu na adresi [adresa prodavnice].

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja