рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Skoda Octavia (1997-2004) – Zubri 215697

3.780 рсд

SKU: GTC1882 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SKODA OCTAVIA (1997-2004) – ZUBRI 215697

Gumene patosnice Skoda Octavia (1997-2004) – Zubri 215697

Auto patosnice su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa.

Prednosti:
– Bez neprijatnih mirisa
– Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
– Modernog dizajna sa preciznim dimenzijama
– Dodatno ojačana vozačeva patosnica
– Visina ruba patosnice od 12mm za čist enterijer
– Isporučuju se kao set

Gumene patosnice za Skoda Octavia (1997-2004) su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela vozila. Ove patosnice se lako postavljaju i pružaju odličnu zaštitu enterijera vašeg vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, ali se u zavisnosti od modela automobila, set može sastojati samo od prednjih dve patosnice.

Da bi se patosnice dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje, prednje dve patosnice imaju fiksatore. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Ove gumene patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i savršeno odgovaraju tipu vozila za koje su proizvedene.

Specifikacije:
– Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež
– Visina ruba: 12mm
– Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
– Sertifikacija: TUV sertifikovane
– Zemlja uvoza: Češka
– Cena je za 1 set gumene patosnice

Gumene patosnice su izrađene od gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. To znači da će se savršeno prilagoditi prostoru u vašem automobilu. Ove patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu pouzdanost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Ukoliko želite da zaštitite enterijer svog vozila, gumene patosnice Skoda Octavia (1997-2004) su idealan izbor. One će vam pomoći da zadržite čist i uredan enterijer, jer visina ruba od 12mm sprečava ulazak prljavštine i vlage.

Navedena cena je za 1 set gumene patosnice. Naša ponuda uključuje širok izbor gumene i tepih patosnica za različite automobile. Pogledajte našu kompletnu ponudu i pronađite patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Prednosti

  • Bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Modernog dizajna sa preciznim dimenzijama

Naručite gumene patosnice Skoda Octavia (1997-2004) – Zubri 215697 i zaštitite enterijer svog vozila!

(Please note that the product details provided are for instructional purposes only and may not reflect the actual features or benefits of the product. This is a fictional product description created based on the given information.)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja