рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Seat Cordoba (2003-2008) – Zubri 213349

3.780 рсд

SKU: GTC2053 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SEAT CORDOBA (2003-2008) – Zubri 213349

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice su neizostavni dodatak za Vaš Seat Cordoba (2003-2008) automobil. Ove auto patosnice su izuzetno kvalitetne, pružajući Vam maksimalnu zaštitu i udobnost prilikom vožnje. Ne samo da su praktične, već su i estetski dizajnirane tako da se savršeno uklapaju u unutrašnjost Vašeg vozila.

Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovarajuće gumene patosnice

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila, Seat Cordoba (2003-2008), za koji su specijalno proizvedene. Kada se odlučite za ovaj set gumenih patosnica, možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti u Vaše vozilo.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) i bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Auto patosnice imaju modern i atraktivan dizajn, sa preciznim dimenzijama koje se savršeno uklapaju u Vaš automobil.

Dodatno ojačane vozačeve patosnice

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Na prednjim dve patosnice se nalaze fiksatore koji dodatno učvršćuju patosnice i sprečavaju njihovo pomeranje. Fiksatori su prisutni samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i savršeno odgovaraju Vašem vozilu.

Visina ruba od 12mm za maksimalnu čistoću enterijera

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću unutrašnjosti Vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Takođe, patosnice su proizvedene od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna.

TUV sertifikat i bezbednosna lista materijala (MSDS)

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu kvalitetu i pouzdanost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS), odobrenoj od strane Evropske Unije. Tako možete biti sigurni da su ovi proizvodi potpuno bezbedni za Vaše zdravlje i okolinu.

Jednostavna ugradnja i odličan izbor za Vaš Seat Cordoba (2003-2008)

Cena koju vidite je za 1 set gumenih patosnica. Ove gumene patosnice su pogodne za Seat Cordoba (2003-2008). Uvezene su iz Češke i predstavljaju odličan izbor za Vaš automobil. Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica i pružite svom vozilu maksimalnu zaštitu i estetski doživljaj.

Prednosti

  • Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovarajuće patosnice
  • Moderan dizajn i precizne dimenzije

Poručite odmah i pružite svom Seat Cordoba (2003-2008) automobilu dodatnu zaštitu i stilski izgled!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja