рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Seat Alhambra I (1995-2010) – Frogum 0311

3.780 рсд

SKU: GTC1480 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SEAT ALHAMBRA I (1995-2010) – FROGUM 0311

Opis proizvoda

Gumene patosnice Seat Alhambra I (1995-2010) – Frogum 0311 su auto patosnice izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Ove patosnice su tipske, što znači da nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa: Gumene patosnice Seat Alhambra I (1995-2010) – Frogum 0311 su visokokvalitetne patosnice koje neće ometati uživanje u vožnji zbog neprijatnih mirisa.
  • Savršeno odgovaraju vašem vozilu: Tipski dizajn i precizne dimenzije garantuju da će ove patosnice savršeno odgovarati vašem modelu automobila.
  • Lako održavanje i dugotrajnost: Ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i dugotrajne. Guma visoke gustine i dodatno ojačanje na vozačevoj patosnici osiguravaju da će trajati dugo.

Ponuda obuhvata:
– Gumene patosnice Seat Alhambra I (1995-2010) – Frogum 0311
– Besplatan dostava

Naručite danas i obezbedite izuzetnu zaštitu vašeg vozila sa Gumene patosnice Seat Alhambra I (1995-2010) – Frogum 0311.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih informacija i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja