рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Twingo III (2014-) – Frogum 547624

3.780 рсд

SKU: GTC1852 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO TWINGO III (2014-) – FROGUM 547624

Gumene patosnice za Reno Twingo III (2014-) koje garantuju kvalitet i zaštitu enterijera vašeg vozila!

Auto patosnice su od izuzetnog kvaliteta i ne emituju neprijatne mirise. Svaka patosnica je tipska, originalna i precizno odgovara za vaš automobil. Izrađene su u crnoj boji, a set patosnica obuhvata dve prednje i dve zadnje patosnice. U nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila.

Patosnice su modernog dizajna i poseduju fiksatore na prednjim patosnicama, što sprečava njihovo pomeranje i dodatno osigurava njihovu čvrstoću. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja.

Patosnice Frogum 547624 osiguravaju:
– Precizno pristajanje vašem vozilu
– Visinu ruba od 12mm za dodatnu zaštitu enterijera
– Jednostavno održavanje i otpornost na neprijatne mirise
– Fleksibilnost i izdržljivost
– TUV sertifikaciju
– Materijale koji su bezbedni i odobreni od strane Evropske Unije

Održavanje i montaža

Gumene patosnice su veoma lake za održavanje. Samo jednostavno obrišite ih vlažnom krpom ili koristite blagi deterdžent po potrebi. Zahvaljujući kvalitetnoj gumi visoke gustine, ove patosnice su izuzetno fleksibilne i izdržljive.

Montaža patosnica je veoma jednostavna jer se samo postavljaju na pod vozila, bez dodatnih modifikacija ili alata. Uživaćete u jednostavnosti i brzini postavljanja.

Prednosti gumenih patosnica Frogum 547624

  • Savršeno prilagođene vozilu: Svaka garnitura patosnica je dizajnirana da tačno odgovara vašem modelu vozila. To znači da ne morate brinuti o tome da li će pravilno pristajati ili da ćete morati da ih prilagođavate.
  • Izuzetan kvalitet: Patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja garantuje njihovu fleksibilnost, izdržljivost i dug vek trajanja.
  • Dodatna zaštita enterijera: Sa visinom ruba od 12mm, ove gumene patosnice će zaštititi unutrašnjost vašeg vozila od prljavštine, vlage i drugih oštećenja.
  • Lako održavanje: Patosnice su veoma jednostavne za čišćenje. Samo obrišite ih vlažnom krpom ili koristite blagi deterdžent po potrebi.
  • Bezbednost i sertifikacija: Gumene patosnice Frogum 547624 su TUV sertifikovane i izrađene od materijala koji su odobreni od strane Evropske Unije.
  • Jednostavna montaža: Montaža nije nikakav problem. Samo jednostavno postavite patosnice na pod automobila bez potrebe za dodatnim alatima ili modifikacijama.

Praktičnost, zaštita i stil – gumene patosnice Frogum 547624 su savršen izbor za vaš Reno Twingo III (2014-)!

Specifikacija:

  • Set sadrži 2 prednje i 2 zadnje gumene patosnice
  • Boja: Crna
  • Visina ruba: 12mm
  • TUV sertifikat
  • Materijali odobreni od strane Evropske Unije
  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Prednosti:

  • Precizno prilagođene vozilu
  • Izuzetan kvalitet i dug vek trajanja
  • Dodatna zaštita enterijera od prljavštine i vlage

Naručite svoj set gumenih patosnica Frogum 547624 danas i zaštitite i unapredite enterijer vašeg Reno Twingo III (2014-) automobila!

Dodajte proizvod u korpu i iskusite kvalitet, praktičnost i stil koji vam gumene patosnice Frogum pružaju.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja