рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Trafic III (2014-) 2. red – Frogum 546146

2.880 рсд

SKU: GTC1225 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO TRAFIC III (2014-) 2. RED – FROGUM 546146

Izuzetno kvalitetne gumene patosnice za vaš Reno Trafic III automobil

Gumene patosnice Reno Trafic III (2014-) 2. red – Frogum 546146 su upravo ono što vam je potrebno za vaš automobil. Sa ove gumene patosnice nećete osetiti neprijatne mirise i možete biti sigurni da su izrađene od visokokvalitetnih materijala.

Potpuno odgovarajuća patosnica za vaš tip vozila

Sve gumene patosnice koje vam nudimo su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem Renault Trafic III vozilu. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena. Bez brige oko dimenzija ili dizajna, ove gumene patosnice su pravi izbor za vaš automobil.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Gumene patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Naravno, zavisno od modela i tipa vozila, set može da sadrži samo dve prednje patosnice. Ove patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi joj produžili vek trajanja.

Fiksatori za još veću sigurnost

Važno je napomenuti da patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Na taj način, možete biti sigurni da će patosnice ostati na mestu čak i tokom vožnje.

Visokokvalitetni materijali i laka za održavanje

Patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Osim što su izdržljive, ove gumene auto patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Dodatna čistoća i elegancija za enterijer vašeg vozila

Gumeni rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čištoću enterijera vašeg Reno Trafic III vozila. Sa ovim gumama patosnicama, nećete se brinuti o prljanju vašeg vozila jer će one zadržati sve prljavštine i vlagu na sebi. Takođe, važno je napomenuti da ove gumene patosnice nemaju neprijatne mirise poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Cena je za 1 set gumene patosnice

Cena koju vidite odnosi se na 1 set gumene patosnice za vaš Reno Trafic III automobil. U setu su obuhvaćene sve potrebne patosnice za vaše vozilo. Ne morate više brinuti o pronalaženju odgovarajućih gumica, jer su ove patosnice specijalno dizajnirane za vaš automobil.

Zemlja proizvodnje/uvoza: Poljska

Patosnice koje vam nudimo su proizvedene ili uvezene iz Poljske. Možete biti sigurni da dolaze iz renomirane zemlje, poznate po kvalitetnim automobilskim dodacima.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Ukoliko želite videti i druge modele gumene ili tepih patosnice, slobodno posetite našu web stranicu i pogledajte našu kompletnu ponudu. Sigurno ćete naći nešto što vam odgovara i za ostale modele automobila.


Prednosti

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice
  • Odgovaraju vašem modelu vozila
  • Dodatna sigurnost sa fiksatorima
  • Visokokvalitetni materijali
  • Lako se održavaju
  • Očuvaju čistoću enterijera vozila
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Dodaju eleganciju vožnji
  • Dugotrajne

Kupite sada ove izuzetno kvalitetne gumene patosnice i pružite maksimalnu zaštitu i eleganciju vašem Reno Trafic III automobilu. Ne propustite priliku da svoje vozilo opremite najboljim patosnicama na tržištu. Poručite ih odmah!

(Note: Ovaj opis proizvoda je napravljen na osnovu dostupnih informacija i služi samo kao ilustracija. Funkcionalnosti i karakteristike proizvoda mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja