рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Scenic IV (2016-) – Frogum 401631

3.780 рсд

SKU: GTC1850 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO SCENIC IV (2016-) – FROGUM 401631

Gumene patosnice za vaš Reno Scenic IV (2016-) automobil

Auto patosnice su neizostavan dodatak za očuvanje čistoće i izgleda unutrašnjosti vašeg Renault Scenic IV (2016-) automobila. Sa Frogum 401631 gumenim patosnicama, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod vrhunskog kvaliteta koji će se savršeno uklopiti u vaše vozilo.

Savršeno pristajanje i kvalitetna izrada

Gumene patosnice iz Frogum-a su izuzetno kvalitetne i poseduju sve karakteristike koje tražite u patosnicama. Ove patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Renault Scenic IV (2016-). Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice. Naš asortiman takođe nudi opciju samo prednjih patosnica, u zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila.

Patosnice su crne boje i dizajnirane tako da se savršeno uklope u enterijer vašeg vozila. Svaka garnitura patosnica je precizno dizajnirana kako bi savršeno odgovarala vašem Renault Scenic IV (2016-) automobilu, bez potrebe za bilo kakvim dodatnim modifikacijama.

Ojačana vozačeva patosnica za dugotrajnost

Jedna od prednosti Frogum 401631 gumenih patosnica je ojačanje vozačeve patosnice. Ova dodatna funkcionalnost produžava vek trajanja patosnice, čineći je izdržljivom i otpornom na habanje. Bez obzira na to koliko često koristite svoj automobil, ove patosnice će ostati u odličnom stanju.

Visokokvalitetni materijali za trajnost i bezbednost

Frogum 401631 gumene patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Ova guma je TUV sertifikovana, što garantuje njenu sigurnost i izdržljivost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Čistoća i održavanje bez napora

Rub gumene patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću unutrašnjosti vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje, jednostavno ih prebrišite vlažnom krpom kako biste uklonili prljavštinu i ostale nečistoće.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Precizno dizajnirane za vaš Renault Scenic IV (2016-) automobil
  • Fiksatore na prednjim patosnicama za dodatnu stabilnost
  • Ojačana vozačeva patosnica za dugotrajnost
  • Odgovarajuće dimenzije i moderni dizajn
  • Visokokvalitetna guma visoke gustine za trajnost
  • TUV sertifikovane i bezbedne
  • Jednostavne za održavanje i čišćenje

Naručite gumene patosnice Reno Scenic IV (2016-) – Frogum 401631 odmah i pobrinite se za očuvanje enterijera vašeg vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja