рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Megane III (2008-2015) – Zubri 216174

3.780 рсд

SKU: GTC2041 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO MEGANE III (2008-2015) – Zubri 216174

Gumene patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Ukoliko želite očuvati čistoću enterijera vašeg vozila na najbolji mogući način, gumene patosnice su idealan izbor. Sa gumene patosnice Reno Megane III, možete biti sigurni da je vaš automobil zaštićen od prljavštine, vlage, blata i ostalih nečistoća koje svakodnevno donosimo sa sobom.

Tipske i originalne gumene patosnice – garantovana savršena prilagodljivost

Ove gumene patosnice su tipske i originalne, što znači da su specijalno dizajnirane za Reno Megane III modela od 2008. do 2015. godine. Bez ikakve sumnje, ove patosnice će savršeno odgovarati vašem vozilu. Prednost tipskih patosnica je ta što pružaju optimalno pokrivanje prostora, tako da ne postoji mogućnost da se prljavština ili voda prošire po podu vašeg automobila.

Dostupne u tri boje – izaberite onu koja najbolje odgovara vašem stilu

Gumene patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) i bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Možete izabrati boju koja se najbolje uklapa sa enterijerom vašeg Reno Megane III. Bez obzira na boju, ove patosnice su modernog dizajna i sigurno će estetski doprineti vašem automobilu.

Fiksatori za dodatnu sigurnost

Set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice. Međutim, u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Važno je napomenuti da su prednje dve patosnice opremljene fiksatorima kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Ova dodatna sigurnost obezbeđuje da patosnice ostanu čvrsto i sigurno postavljene tokom vožnje.

Izdržljive i jednostavne za održavanje

Patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. To znači da će gumene patosnice Reno Megane III biti izdržljive i dugotrajne. Osim toga, vrlo su lake za održavanje. Dovoljno je samo obrisati ih mokrom krpom ili ih oprati vodom kako biste uklonili prljavštinu ili nečistoću. Ne morate brinuti o neugodnom mirisu gume, jer ove patosnice nemaju takav problem, za razliku od jeftinijih alternativa.

Sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice Reno Megane III su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne bezbednosne provere. Materijali koji su korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti potpuno sigurni da koristite proizvod koji je bezbedan i pouzdan.

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice
  • Savršeno se uklapaju u Reno Megane III modela od 2008. do 2015. godine
  • Tipske i originalne, garantovana savršena prilagodljivost
  • Dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) i bež boji
  • Fiksatori za dodatnu sigurnost i stabilnost
  • Izdržljive i jednostavne za održavanje
  • TUV sertifikovane i bezbedne

Napomena: Cena je za 1 set gumenih patosnica.

Sada je pravo vreme da vaš Reno Megane III dobije vrhunsku zaštitu za enterijer uz gumene patosnice. Naručite svoj set odmah i uverite se u njihovu kvalitetu i funkcionalnost. Za kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica posetite OXO MARKET.

Dajte svom automobilu zaštitu koju zaslužuje! Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i osigurajte sebi i vašem vozilu vrhunsku kvalitetu i funkcionalnost!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja