рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Master (1998-2009) – Zubri 217174

3.780 рсд

SKU: GTC1971 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO MASTER (1998-2009) – Zubri 217174

Gumene patosnice renomiranog kvaliteta za vaš Reno Master

Auto patosnice su neizostavan dodatak za vaš Reno Master, a gumene patosnice renomiranog brenda Zubri predstavljaju vrhunsko rešenje za zaštitu enterijera vašeg vozila. Ove patosnice su posebno dizajnirane da se sveobuhvatno prilagode vašem vozilu, pružajući ne samo estetsku vrednost, već i zaštitu od habanja, prašine i prljavštine.

Kvalitetne, tipske gumene patosnice za savršeno uklapanje

Patosnice za Reno Master su napravljene od kvalitetne gume visoke gustine koja garantuje dugotrajnost i otpornost na habanje. One su tipske, originalne i precizno dizajnirane kako bi savršeno odgovarale vašem modelu Reno Mastera (1998-2009). Bez obzira na model ili tip vozila, ove patosnice će svojim dimenzijama savršeno odgovarati unutrašnjosti vašeg Reno Mastera.

Odaberite boju koja se najbolje uklapa sa enterijerom vašeg vozila

Gumene patosnice za Reno Master su dostupne u crnoj, tamno-sivoj (antracit) ili bež boji, zavisno od modela i tipa vozila. Na taj način možete odabrati boju koja se najbolje uklapa sa enterijerom vašeg vozila i dodatno unaprediti izgled unutrašnjosti.

Poboljšana zaštita uz fiksatore za dodatnu stabilnost

Set gumene patosnice za Reno Master sastoji se od dve prednje i dve zadnje patosnice koje su prilagođene vašem vozilu. U zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Prednje dve patosnice su opremljene fiksatorima koji dodatno prijanjaju uz podlogu, sprečavajući njihovo pomeranje. Fiksatori su uključeni samo tamo gde je to fabrički predviđeno. Dodatno ojačan vozačevu patosnicu produžava njen vek trajanja, pružajući maksimalnu zaštitu.

Lak za održavanje i bez mirisa

Gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatan miris gume, za razliku od patosnica lošijeg kvaliteta. Izrađene od fleksibilne gume visoke gustine, ove patosnice su TUV sertifikovane i ispunjavaju sve bezbednosne standarde Evropske Unije. Možete biti sigurni da će vaša unutrašnjost ostati čista i mirisna uz ove kvalitetne gumene patosnice.

Specifikacije (ako je moguće)

  • Kompatibilnost: Reno Master (1998-2009)
  • Boja: Crna, tamno-siva (antracit), bež
  • Set uključuje: Dve prednje i dve zadnje gumene patosnice

Prednosti

  • Kvalitetna izrada od gume visoke gustine
  • Tipske patosnice za savršeno prilagođavanje vozilu
  • Fiksatori za dodatnu stabilnost
  • Lako održavanje i bez mirisa
  • Precizne dimenzije za vaš model Reno Master
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica
  • Visok rub od 12mm za dodatnu zaštitu enterijera

Nabavite gumene patosnice za vaš Reno Master danas i osigurajte maksimalnu zaštitu i estetiku vašeg vozila. Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i uverite se sami zašto su ove patosnice pravi izbor.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja