рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Laguna (2001-2007),(2007-) – Zubri 214005

3.780 рсд

SKU: GTC1966 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO LAGUNA (2001-2007),(2007-) – ZUBRI 214005

Gumene patosnice bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Reno Laguna su vrhunskog kvaliteta i pružaju izvanrednu zaštitu vašem automobilu. Bez neprijatnih mirisa, ove patosnice su idealan izbor za sve one koji žele da održe svežinu enterijera svog vozila.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem automobilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Preciznih dimenzija i modernog dizajna, ove patosnice su posebno dizajnirane da se savršeno uklope u enterijer vašeg vozila.

Crne, antracit ili bež boje

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Bez obzira na boju i tip vozila, ove patosnice će se savršeno uklopiti.

Dodatna zaštita i učvršćivanje

Auto patosnice su opremljene sa fikserima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Ova funkcija je fabrički predviđena za određene modele automobila. Dodatno ojačana vozačeva patosnica pruža veću izdržljivost i produžava vek trajanja patosnica.

Visokokvalitetna guma za dugotrajnost

Patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna. Visina ruba patosnice od 12mm dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su jednostavne za održavanje i ne emituju neprijatne mirise karakteristične za jeftine patosnice.

TUV sertifikat i bezbednost

Gumene patosnice Reno Laguna su TUV sertifikovane, što garantuje njihov kvalitet i sigurnost. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete se osećati sigurno i bezbrižno dok koristite ove patosnice.

Cena i informacije o uvozu

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Ove patosnice su uvežene iz Češke. Pored ovih gumih patosnica, naša ponuda takođe uključuje i tepih patosnice za sve vrste automobila.

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne
  • Savršeno odgovaraju vašem tipu vozila
  • Dodatna zaštita i učvršćivanje fikserima
  • Ojačana vozačeva patosnica za veću izdržljivost
  • Visina ruba patosnica od 12mm za dodatnu čistoću
  • Izuzetno fleksibilna guma visoke gustine
  • TUV sertifikovane, bezbedne za upotrebu

Uzmite svoj set gumenih patosnica Reno Laguna i uživajte u maksimalnoj zaštiti i udobnosti za vaš automobil!

Ponudu možete pogledati na našem sajtu OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja