рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Kangoo II (2007-2021) – Frogum 07831

3.780 рсд

SKU: GTC1211 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO KANGOO II (2007-2021) – FROGUM 07831

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Reno Kangoo II (2007-2021) – Frogum 07831 su vrhunskog kvaliteta i ne ispuštaju neprijatne mirise. Ove auto patosnice su dizajnirane da pruže besprekoran doživljaj vožnje i zaštitu za vaše vozilo.

Uvek savršeno odgovarajuće auto patosnice za vaš automobil

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, dok se u zavisnosti od modela i tipa automobila set može sastojati samo od prednjih dve patosnice.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Ove gumene patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Jednostavna instalacija i održavanje

Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije prilikom instalacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena. Gumene patosnice imaju rub visine od 12mm, koji dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila.

Kvalitetna guma visoke gustine

Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume, kao što to mogu imati patosnice lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena je za jedan set gumenih patosnica

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Omogućujući vam sigurnu kupovinu bez skrivenih dodatnih troškova.

Made in Poljska

Patosnice su proizvedene/uvezene iz Poljske, obezbeđujući visok kvalitet i pouzdanost.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

U našem širokom asortimanu možete pronaći i ostale gumene i tepih patosnice za različite automobile. Iskoristite priliku da zaštitite vaše vozilo i uživate u udobnosti i stilu.

Prednosti

  • Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipski dizajn koji savršeno odgovara vašem vozilu
  • Jednostavna instalacija i održavanje

Važna napomena: Ova gumenjačka patosnica je jedinstven proizvod koji će vam pružiti izuzetno zadovoljstvo tokom vožnje. Preporučujem je na osnovu vlastitog iskustva i uverenja da će vaše očekivanje biti ispunjeno. Kod nas na “OXO MARKET” imamo samo najkvalitetnije proizvode koji su prošli rigorozne testove i zadovoljavaju sve standarde. Kupovinom ovog proizvoda nećete se pokajati, već ćete biti oduševljeni njegovim performansama. Ne gubite vreme i poručite svoj set gumene patosnice Reno Kangoo II (2007-2021) – Frogum 07831 danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja