рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Kango (2021-) Prednje – Zubri 222929

3.240 рсд

SKU: GTC1094 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO KANGO (2021-) PREDNJE – ZUBRI 222929

Gumene patosnice za Reno Kango (2021-) Prednje

Auto patosnice su neophodan dodatak za očuvanje i čistoću unutrašnjosti vašeg automobila. Sa gumene patosnice Renault Kangoo (2021-) prednje, vaš automobil će biti zaštićen od neželjenih prljavština, vlage i habanja. Ne samo da čuvaju podove od habanja, već i olakšavaju čišćenje i održavanje vozila.

Kvalitetne i funkcionalne

Gumene patosnice Renault Kango (2021-) prednje su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine, što im daje izuzetnu fleksibilnost i trajnost. Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Precizan dizajn i odgovarajuće dimenzije

Set patosnica se sastoji od dve prednje tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem Renault Kangu (2021-). Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Možete ih jednostavno obrisati ili oprati vodom i deterdžentom kako biste održali njihovu čistoću i svežinu. Takođe, rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila.

Bezbednost i sertifikovani materijali

Gumene patosnice Renault Kango (2021-) prednje su TUV sertifikovane, što potvrđuje njihovu bezbednost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Jednostavna instalacija i odgovarajuće prilagođene

Patosnice se lako postavljaju u automobil bez potrebe za dodatnim modifikacijama. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena. Dodatno, patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Specifikacije proizvoda:

  • Kompatibilan sa: Reno Kango (2021-)
  • Tip: Prednje patosnice
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Visina ruba: 12mm
  • Sertifikacija: TUV sertifikovane

Prednosti:

  • Idealno prilagođene: Gumene patosnice su tipske i originalne, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem Renault Kangu (2021-).
  • Kvalitetna izrada: Izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine, gumene patosnice su trajne, fleksibilne i izdržljive.
  • Lako održavanje: Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise. Možete ih jednostavno obrisati ili oprati, čime ćete očuvati čistoću unutrašnjosti vašeg automobila.

Poručite gumene patosnice Renault Kango (2021-) prednje danas i obezbedite dodatnu zaštitu i ugodnost za vaš automobil!

Kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica pogledajte na našem veb sajtu.


Napomena: Ova opisivanja proizvoda su bazirana na datim informacijama o proizvodu i ne odražavaju stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja