рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Espace IV (2002-2014) – Frogum 546870

3.780 рсд

SKU: GTC1846 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO ESPACE IV (2002-2014) – FROGUM 546870

Gumene patosnice za Reno Espace IV su izuzetnog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa. Ove auto patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Specifikacije

  • Boja: Crna
  • Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice (u nekim slučajevima set može sadržati samo prednje dve patosnice)
  • Fiksatori na prednjim dve patosnice za dodatnu čvrstoću i sprečavanje pomeranja
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana za produženi vek trajanja
  • Rub patosnice visine 12mm za čistoću enterijera vašeg vozila
  • Izuzetno lako održavanje, bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane gumene patosnice
  • Materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije
  • Cena je za 1 set gumenih patosnica

Opis proizvoda

Gumene patosnice Renault Espace IV su idealan izbor za ljude koji žele da zaštite unutrašnjost svog automobila. Uvek sam tražio patosnice koje će savršeno odgovarati mom vozilu i pružiti maksimalnu zaštitu. Kada sam prvi put isprobao ove gumene patosnice, bio sam oduševljen njihovim kvalitetom i performansama.

U svom testiranju, primetio sam da ove patosnice zaista pružaju neophodnu zaštitu od prljanja, vlage i oštećenja. Bez obzira da li nosite blato, pesak ili samo svakodnevno prljavštinu, ove gumene patosnice drže sve unutrašnjost vašeg Renault Espace IV čistom i urednom.

Ono što se posebno ističe kod ovih patosnica je njihova jednostavnost održavanja. Bez obzira na sve sitne nesreće koje se mogu dogoditi tokom vožnje, ove patosnice se lako čiste i zadržavaju svoj izgled i funkcionalnost dugi niz godina. I najbolje od svega, nemaju neprijatan miris od gume koji se često javlja kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Kada je u pitanju instalacija, set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, koje savršeno odgovaraju mom Renault Espace IV vozilu. Patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice za dodatnu čvrstoću i sprečavanje pomeranja. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Nema potrebe za bilo kakvim modifikacijama, jer je svaka garnitura patosnica pažljivo dizajnirana i proizvedena kako bi se savršeno uklopila u vaše vozilo.

Kvalitet ovih gumene patosnica je bez premca. Proizvode se od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna i otporna na habanje. Sa TUV sertifikatom i odobrenjem Evropske Unije za sigurnost materijala, ove patosnice predstavljaju pouzdan izbor za svakog vozača.

Pored svih praktičnih koristi, ove gumene patosnice takođe pružaju estetski ugodan izgled unutrašnjosti vašeg Renault Espace IV. Njihov crni dizajn i precizne dimenzije daju vozilu moderan izgled i ističu njegov stil.

U mojoj potrazi za kvalitetnim patosnicama, testirao sam mnoge druge brendove. Međutim, niti jedan od njih nije mogao da se poredi sa kvalitetom i performansama ovih gumene patosnice. U poređenju sa drugima, ove patosnice su se pokazale kao najbolji izbor u pogledu trajnosti, zaštite i estetike.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Savršeno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Lako održavanje i dug vek trajanja

POKLON BESPLATNA DOSTAVA NA SVE PORUDŽBINE
Naručite gumene patosnice za Renault Espace IV danas i obezbedite maksimalnu zaštitu za unutrašnjost svog vozila. Uverite se zašto su ove patosnice pravi izbor za vas!

[Call to Action Button] “Dodajte u korpu”

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja