рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Captur II (2019-) – Zubri 222455

3.780 рсд

SKU: GTC1077 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO CAPTUR II (2019-) – ZUBRI 222455

Factual Product Title

Gumene patosnice za Reno Captur II (2019-) – Zubri 222455

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa.
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila.
  • Modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Opis proizvoda

Gumene patosnice za Reno Captur II (2019-) – Zubri 222455 su izvanredan dodatak za vaše vozilo. Ove auto patosnice su vrhunskog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa koji se često javljaju kod jeftinijih patosnica.

Zašto biste trebali razmotriti gumene patosnice za vaš Reno Captur II? Prvenstveno, sve gumene patosnice su tipske, originalne i napravljene specifično za vaš model automobila. To znači da će savršeno odgovarati dimenzijama unutrašnjosti i obliku poda vašeg vozila. Bez brige, nema potrebe za dodatnim modifikacijama ili adaptacijama.

Sa modernim dizajnom i preciznim dimenzijama, ove patosnice dodatno savršeno pristaju vašem vozilu. Vozite se uživajući u sigurnosti, komforu i stilu koji ove patosnice pružaju.

Jedna od ključnih prednosti ovih gumenih patosnica je njihova jednostavnost za održavanje. Budući da su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, otporne su na habanje i lako se čiste. Više nećete morati brinuti o tragovima blata, prašine ili prljavštine koje mogu uništiti unutrašnjost vašeg vozila. Samo ih jednostavno obrišite ili operite, i vaša unutrašnjost će uvijek izgledati kao nova.

Sigurnost vam je takođe zagarantovana. Gumene patosnice su TUV sertifikovane, i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji su odobreni od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne i pouzdane.

Naravno, gumene patosnice Reno Captur II (2019-) – Zubri 222455 takođe pružaju i praktičnost. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, pružajući zaštitu celokupnom području vašeg vozila. Osim toga, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Još jedna od prednosti ovih patosnica je njihov rub. Sa visinom od 12mm, rub patosnice je dizajniran da zadrži svu prljavštinu i vodu na matičnoj površini. Vaša unutrašnjost će uvek biti čista i bezbedna od vlage.

Kada je reč o boji, ove gumene patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Možete birati boju koja najviše odgovara vašem stilu i estetici unutrašnjosti.

Cena koju vidite je za 1 set gumenih patosnica. Ovo je odlična prilika da poboljšate unutrašnjost svog Reno Captur II (2019-) modela.

Učinite svoje putovanje sigurnim, udobnim i stilizovanim. Investirajte u gumene patosnice Reno Captur II (2019-) – Zubri 222455 danas!

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumene i tepih patosnica i pronađite savršeni dodatak za svoje vozilo.

Specifikacije

  • Model: Reno Captur II (2019-)
  • Boja: Crna, antracit ili bež (u zavisnosti od modela/vozila)
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Visina ruba: 12mm
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela/vozila)
  • Dodatne karakteristike: Fiksatore na prednjim dve patosnice radi dodatnog učvršćivanja i sprečavanja pomeranja (samo ukoliko je fabrički predviđeno)

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Poručite gumene patosnice Reno Captur II (2019-) – Zubri 222455 danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja