рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Reno Captur E-Tech Hybrid (2020-) – Zubri 222455

3.780 рсд

SKU: GTC1079 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE RENO CAPTUR E-TECH HYBRID (2020-) – Zubri 222455

Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja je bez mirisa. Možete biti sigurni da unutrašnjost vašeg vozila neće imati neprijatan miris sa ovim patosnicama.

Tipske patosnice za savršeno pristajanje

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, napravljene posebno za vozilo Reno Captur E-Tech Hybrid (2020-). Ne morate brinuti da li će vam patosnice odgovarati jer su sigurno i precizno odgovarajuće.

Dva prednja i dve zadnje patosnice

Set patosnica sastoji se od dve prednje i dve zadnje patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. U nekim modelima automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Auto patosnice su modernog dizajna i imaju precizne dimenzije koje se savršeno uklapaju u vaš tip vozila. Imaju i posebne fiksatore na prednjim patosnicama kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje.

Dodatno ojačanje za produžen vek trajanja

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnica. Možete biti sigurni da će vam ove patosnice dugo služiti i da će unutrašnjost vašeg vozila biti zaštićena.

Visok rub za čist enterijer

Rub patosnice ima visinu od 12 mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Možete biti sigurni da će patosnice zadržati svu prljavštinu, blato i vlagu, čuvajući tako unutrašnjost vašeg vozila.

Jednostavno održavanje bez neprijatnih mirisa

Ove gumene auto patosnice su veoma jednostavne za održavanje i nemaju neprijatne mirise gume. Možete ih lako očistiti i održavati njihovu svežinu dugi niz godina.

TUV sertifikacija i bezbednost

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle rigorozne bezbednosne testove. Svi materijali korišćeni za njihovu proizvodnju nalaze se na bezbednosnoj listi materijala odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena za set gumene patosnice

Navedena cena je za kompletan set gumene patosnice koji uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice. Ovaj set patosnica je savršen izbor za vaš Reno Captur E-Tech Hybrid (2020-).

Pogledajte našu ponudu

Posetite našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica i pronađite savršenu za vaše vozilo. Naša ponuda je široka i ima različite boje i modele patosnica.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice za savršeno pristajanje
  • Dodatno ojačanje za produžen vek trajanja
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja